Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Nestlé Health Science Flora (10x5gr) 50st

Productomschrijving

Optifibre Flora 10x5 gr

Inhoud : 10 sticks van 5 gram

OptiFibre® FLORA is een dieetvoeding bij de verstoorde functie van de dikke darm voor de opname en uitscheding van voedingsstoffen bij diarree. Een unieke combinatie van 100% plantaardige voedingsvezels en de melkzuurbacterie L.rhamnosus GG. Eenvoudig te gebruikenen, gemakkelijk te integreren in de dagelijkse routine! Optifibre® FLORA heeft een neutrale smaak en kan toegevoegd worden bij uw kouden dranken en gerechten (max. kamertemperatuur) zonder de smaak, consistentie en geur te veranderen. Voor meer informatie betreffende bereiding: zie bijsluiter. Belangrijk bericht: Gebruiken onder medisch toezicht. Niet geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.

Ingredienten : Gedeeltelijk gehydroliseerde guargom en Lactobacillus rhamnosus GG.

Allergeneninfo : Kan melk bevatten

Gebruikersadvies : Volwassenen: 1 dosis per dag. Indien u geen verbetering ziet kan u de dosis geleidelijk aan verhogen met 1 dosis gedurende 3 dagen en tot 5 dosissen per dag, aanpassen aan individuele behoeften. Voor de dosering bij kinderen vanaf 3 jaar, raadpleeg de bijsluiter in de verpakking.

Bijzondere bezwaarschriften : Bewaren op een koele en droge plaats. Bereid product onmiddelijk consumeren of goed afdekken en bewaren in de koelkast en gebruiken binnen 24 uur.

Overige informatie over dit product

Merk
Nestlé Health Science
Artikelnummer
281353
EAN-code
8000300414882

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95