Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Mycosan Voetschimmel Behandeling

Productomschrijving

Verlicht jeuk en branderigheid direct en zit in een handige kwasttube! De Mycosan Voetschimmel Behandelset verlicht jeuk en branderigheid direct en zit in een handige kwasttube! De gel dringt door in de huid en verbetert de conditie.Mycosan Voetschimmel Behandelset bestaat uit een gel in een handige kwasttube. Deze is eenvoudig en hygiënisch aan te brengen tot tussen je tenen. De formule zorgt voor een directe verlichting van jeuk en branderigheid. Daarnaast verbetert Mycosan Voetschimmel de conditie van de huid. Mycosan Voetschimmel is geschikt voor diabetici en kinderen vanaf 4 jaar. De behandeling is gebaseerd op een gepatenteerd serum dat klinisch bewezen effectief is tegen schimmels die voetschimmel veroorzaken. De handige kwasttube komt ook op moeilijk bereikbare plaatsen en heeft een snel voelbaar resultaat. De set is ook geschikt voor diabetici.De voordelen van de Mycosan Voetschimmel Behandeling:• Klinisch bewezen effectief: doodt 99,9% van de schimmels• Precisiekwast: hygienisch en effectief• Unieke tweevoudige werking: verlicht jeuk & herstelt en beschermt de huid • Geschikt vanaf 4 jaar en voor diabeticiHoe gebruik je de Mycosan Voetschimmel Behandeling?• Breng tweemaal daags een dunne laag van het product aan op de aangedane plek of plekken. Doe dit zo vroeg mogelijk nadat de eerste symptomen van een schimmelinfectie zich voordoen.• Gebruik de dubbelzijdige kwast om ook tussen de tenen te komen. • Behandel de schimmelinfectie tot de symptomen (jeuk, branderig gevoel, roodheid, onaangename geur, schilferen of barsten van de huid) zijn verdwenen. • Ga hierna nog 2 weken door met behandelen om een herinfectie te voorkomen.

Niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar.

Stop onmiddellijk met het gebruik indien er een allergische reactie optreedt. Neem contact op met uw huisarts indien de symptomen blijven aanhouden. Indien u zwanger bent dient u Mycosan Voetschimmel behandeling alleen te gebruiken onder toezicht en op aanraden van een huisarts. Raadpleeg uw huisarts als de symptomen na 2 weken niet zijn verbeterd.

Uitsluitend voor persoonlijk gebruik en dient niet door meerdere personen gebruikt te worden. Uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik. Dient niet gebruikt te worden bij overgevoeligheid voor één of meerdere van de ingrediënten. Buiten bereik van kinderen bewaren. Zachtjes in de tube knijpen en sluit de tube goed af na gebruik. Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Geschikt voor diabetici. Mycosan Voetschimmel behandeling kan gebruikt worden tijdens het geven van borstvoeding.

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
904052
EAN-code
8718309700522
Merk
Mycosan
Inhoud
15ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95