Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Membrasin Eye Care

Productomschrijving

Membrasin vegicapsulesMembrasin bevat de pure olie uit het vruchtvlees en de pit van de duindoornbes. Deze olie bevat onder andere vitamine A. Als een van de weinige vruchten in het plantenrijk is duindoornbes degene die van nature omega-7-vetzuren bevat. Daarnaast bevat de olie de onverzadigde vetzuren omega-3, -6 en -9 en vitamine E.ToepassingDuindoornbes helpt bij droge ogen, droge huid en droge slijmvliezen. Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normale huid en slijmvliezen en een normaal gezichtsvermogen. Ons lichaam wordt beschermd door de huid en slijmvliezen. Met name bij het ouder worden en tijdens en na de overgang kan vitamine A van belang zijn voor het behoud van een normale huid en slijmvliezen.Dosering en gebruikTweemaal daags twee capsules innemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Na zes weken kunt u overgaan op een onderhoudsdosering van eenmaal daags twee capsules.Voor kinderen tot twaalf jaar wordt de halve dosering aanbevolen (voor kinderen onder de vier jaar zijn de capsules niet geschikt).WELLNESS ACTIEKoop in de periode 18 maart 2019 t/m 30 april 2019 een of meerdere producten uit het Membrasin assortiment ter waarde van minimaal €40,- en je ontvangt een dagje wellness cadeau in de 7 mooiste wellnessresorts van Nederland: Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell en SpaWeesp. De voucher bevindt zich in de verpakking.
Membrasin: goed voor Ogen

Het oog is een ingewikkeld orgaan. De lichtstralen die de pupil binnenvallen, worden door de lens geprojecteerd tot een afbeelding op het netvlies achterin de oogbol. De pupil in de oogbol kan wijder of nauwer worden zodat er meer of juist minder licht op het netvlies valt. De afbeelding wordt naar de hersenen overgebracht via de oogzenuw en dat ‘plaatje’ geven we een betekenis.

Het netvlies van een oog bevat 137 miljoen cellen. De meerderheid van die cellen heeft de vorm van een staafje. Hierdoor zien we zwart-wit, kunnen we in de schemering kijken en merken we bewegingen op. De andere 7 miljoen cellen hebben de vorm van een kegel, waardoor we in het daglicht kleuren en patronen kunnen zien. Het midden van het netvlies wordt de gele vlek genoemd. Hier zitten de kegeltjes heel dicht op elkaar. Hiermee zien we fijne details.

De ogen houden zichzelf de hele dag schoon met traanvocht waarin een ontsmettend stofje zit. Door te knipperen (zo'n 20 keer per minuut) verspreiden we traanvocht over het oog. Dit houdt het oog schoon, stofvrij en beschermt het oog tegen invloeden van buitenaf.

Worteltjes goed voor de ogen

Bepaalde voedingsstoffen kunnen de ogen ‘voeden’. En echt niet alleen worteltjes.
In wortel, maar ook in mango en abrikoos, zit bétacaroteen, wat in het lichaam wordt omgezet in Vitamine A, dat ook weer goed is voor de ogen.
Rozenbottels zijn rijk aan vitamine C (net als bijvoorbeeld kiwi’s en sinaasappels), deze vitamine beschermt tegen vrije radicalen. Hetzelfde geldt voor vitamine E (in noten en vette vis).
In vlees, vis en schaaldieren zit het mineraal zink, wat bijdraagt tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.

EAN(s): 8713286020052

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
833968
EAN-code
8713286020052
Merk
Membrasin
Inhoud
60stuks

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95