Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Lucovitaal Orthopedische Houdingcorrector One Size

Productomschrijving

De Lucovitaal Houdingcorrector is dé oplossing bij een verkeerde houding. De houdingcorrector corrigeert een verkeerde houding en vermindert en voorkomt rug-, nek- en schouderpijn. Wanneer de houdingcorrector dagelijks wordt gedragen, raken spieren ontspannen, verbetert de ademhaling, verbetert de spijvertering en worden nek en ruggengraat versterkt wat uiteindelijk leidt tot een betere bloedsomloop.

Een verkeerde lichaamshouding is iets wat er in de loop der jaren in slijt. De verkeerde lichaamshouding is een gewoonte geworden. Hoe we zitten, stilstaan en lopen heeft een grote invloed op de werking van het lichaam. Een verkeerde houding kan zorgen voor belasting op de wervelkolom, schouders en knieën, met pijn tot gevolg. Een goede houding kan dit voorkomen of verhelpen.

De Lucovitaal Houdingcorrector zorgt voor een langer, slanker en zelfverzekerde houding en kan onzichtbaar en comfortabel worden gedragen onder kleding. Het verbetert je ademhaling en je zal geen bewegingsbeperkingen ervaren.

Corrigeert een verkeerde houding en verlicht pijn in de rug, nek en schouders;
Voor een betere spijsvertering en ademhaling;
Voor zowel mannen als vrouwen, onzichtbaar onder de kleding.

Gebruiksaanwijzing
Plaats de houdingcorrector over de schouders.
De houdingcorrector is aan de voorzijde en achterzijde te verstellen naar de juiste maat. Het is het handigste de achterzijde te laten instellen door een ander persoon.
Draag voor een optimaal resultaat de houdingcorrector minimaal 4 tot 6 uur overdag tijdens uw dagelijkse activiteiten zodat u een rechtere houding gaat aannemen en minder last krijgt van rug-, nek- en schouderklachten. Het heeft geen zin de houdingcorrector tijdens de nachtrust te dragen. Wanneer het niet lukt om het 4 uur per dag vol te houden wordt aangeraden de houdingcorrector in het begin niet te strak af te stellen om zo aan een natuurlijke rechte houding te wennen.

Wij wensen u veel draagcomfort !

Het heeft geen zin de houdingcorrector 's nachts te dragen omdat u dan ontspannen ligt. Wanneer u 4 uur per dag niet kan volhouden stel de houdingcorrector dan in het begin niet te strak af zodat u langzaam kan wennen aan een natuurlijk rechte houding.


Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

EAN(s): 8713713024745

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
959413
EAN-code
8713713024745
Merk
Lucovitaal
Inhoud
Per stuk

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95