Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Listerine

Het mondwater van Listerine geeft een frisse adem en bevordert de mondhygiëne. Listerine is perfect om de plekjes te spoelen waar u met de tandenborstel niet goed bij kunt komen, bijvoorbeeld op het tandvlees en de tong.

Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Kleur
2 artikelen

Listerine

Listerine kopen

Op zoek naar de nieuwste producten van Listerine? Voor de beste aanbiedingen bent u bij Drogisterij.net aan het goede adres. Bestel nu bij uw online drogist. Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen al in huis!

Het mondwater van Listerine geeft een frisse adem en bevordert de mondhygiëne. Listerine is perfect om de plekjes te spoelen waar u met de tandenborstel niet goed bij kunt komen, bijvoorbeeld op het tandvlees en de tong. Hierdoor versterkt uw tandglazuur en krijgt u een frissere adem. De mondspoelingen kunnen tweemaal per dag gebruikt worden, na het poetsen. Er zijn ook verschillende lijnen, zoals Listerine White, Listerine Zero en Listerine Total Care.

Speciale aandacht voor: Listerine Mondwater Original.

Het best verkochte product is: Listerine Mondwater Freshburst. Dit wordt aangeschaft door 54% Mannen met een gemiddelde leeftijd van 42 jaar en 46% Vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 45 jaar. Het product Listerine Mondwater Coolmintkreeg bij ons de beste beoordeling. En de laatste beoordeling van dit product is: 'goed product! De frisse, maar niet overdreven smaak blijft lang in je mond en ik heb echt het idee dat het extra goed reinigd.'

Bekijk nu het hele assortiment mondwater en mondspoelingen van Listerine en bestel direct bij uw online drogist. Veilig en vertrouwd, zoals u gewend bent van Drogisterij.net.