Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Lichtwesen Zon tinctuur 33 (30ml)

Productomschrijving

LichtWesen Nummer 33. Levensvreugde – ZON

Samenvatting
·· Het innerlijke licht laten schijnen
·· Vreugde en vrolijkheid
·· Overvloed

De kracht van de Aarde engel ZON laat de innerlijke zon schijnen. Vreugde en vrolijkheid worden versterkt. Zelfs op trieste/ sombere dagen wordt het gemakkelijker om vrolijk en in een goede stemming te zijn. Zij laat ons inzien hoe vrolijk het leven kan zijn. De Aarde engel Zon verheldert en brengt licht in de cellen, versterkt de goddelijke vonk in ons en helpt deze groter en zichtbaar te maken. Zo wordt men tot in elke cel bewust, dat wij een deel van het goddelijke zijn en een spiegel van de goddelijke kracht en schoonheid.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen
·· In welke situatie trek ik mij terug?
·· Voor welke mensen verstop ik mijn licht, mijn schoonheid, vrolijkheid en mijn wezen?
·· Laat ik het toe te weten dat ik een deel van het goddelijke ben?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence
Wordt vaak gebruikt tijdens trieste / sombere dagen. Zo ook bij een winterdepressie. Helpt om gemakkelijker het bed uit te komen en de dag vrolijk en zonnig te beginnen.

Oefening bij het thema
Ga gemakkelijk zitten of liggen en stel je voor, hoe je op een luchtmatras in de zon in een meer of zwembad ligt. Je bemerkt de verwarmende zon op je lichaam, je ruikt de frisse geur van het water en hoort geluid van de oever of zwembadrand. Een zachte bries waait over je lichaam en boven je welft zich de blauwe hemel. Terwijl je de warmte van de zon bemerkt, beroeren de zonnestralen je zacht tot in de diepte van je lichaam. De zonnestralen raken je voetzolen, de toppen van je tenen, iedere afzonderlijke teen en de rug van je voet. En terwijl de zonnestralen zachtjes de cellen en weefsels verwarmen, ontspant je lichaam steeds meer. Je wordt weldadig warm. Zo zwerven de zonnestralen over je gehele lichaam, van de voeten tot aan het hoofd. Vraag tenslotte de energie van aarde engel Zon de weldadig ontspannen toestand van je lichaam te stabiliseren. Deze meditatie is ook geschikt voor de badkuip. Je kunt enkele druppels essence in het warme water doen en je dan voorstellen hoe de warmte je lichaam vult en ontspant.

Ingredienten
Aqua (water), wijngeest ethanol (ethylacohol)

Gebruik
Op huid, aura en chakra, alsook als bad en massagetoevoeging.
Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Overige informatie over dit product

Merk
Lichtwesen
Artikelnummer
627287
EAN-code
04032431006036
Inhoud
30ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95