Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Lactona Tandenborstel 102 orthodontisch (1st)

Productomschrijving

Tandenborstel 102 orthodontisch

Filamenten multi-tufted, zacht en afgerond, veilig voor tanden en tandvlees. Smalle borstelop met V-vormige inkeping in de filamenten voor optimale reiniging van vaste orthodontische apparatuur.

Handvat recht, lang, met brede duimgrip.

End-tufted verwisselbaar borsteltje voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen.

Gebruik
Poets minimaal 2 keer per dag met een fluoride tandpasta. Raadpleeg uw tandarts of mondhygiënist voor fluoride- en poetsadvies.

Fabrikant
Imgroma BV
Postbus 694
6200 AR Maastricht

Lactona Orthodontic tandenborstel heeft een zachte borstel en is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen met orthodontische apparatuur (beugel). Het midden van de bevat een V-vormige inkeping waardoor tanden en beugels optimaal gereinigd kunnen worden. De smalle ronde kop zorgt voor een extra goede bereikbaarheid. En de extra lange steel met een smalle hals en brede duimgreep zorgt voor een goede grip van de borstel. De tandenborstel bevat een verwisselbare zacht nylon borsteltje aan het einde van de steel. Ideaal voor het optimaal reinigen van orthodontische apparatuur én voor het reinigen van moeilijk te bereiken plaatsen zoals de achterkant van de laatste kiezen.

Gebruik:

Poets minimaal twee keer per dag met een fluoride tandpasta. Raadpleeg de tandarts of mondhygiënist voor poetsadvies.

Overige informatie over dit product

Merk
Lactona
Artikelnummer
690352
EAN-code
041673522888
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95