Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Kneipp Voetbadkristallen cooling (600g)

Productomschrijving

Verfris je voeten en voel het aangename verkoelende effect van een voetbad met natuurlijk verkoelende menthol.Kneipp® Voetkristallen Cooling met extracten van aloë vera en watermunt reinigt mild, vitaliseert en neutraliseert voor frisse en goedverzorgde voeten. Tip: Het verfrissende voetbad is onze ideale manier om de voeten voor te bereiden voordat je de Kneipp® Hydrovoetcrème aanbrengt.


• Dermatologisch getest.
• Geparfumeerd.
• PH neutraal.
• Vegan.
• Geschikt voor alle huidtypen.

Gebruik
Vul de dop tot de rand van de binnenring met badkristallen en los op in een voetbad met lauw warm water. Duur van het voetbad: ca. 10 min.

Ingrediënten
Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Mentha Aquatica Flower/Leaf/Stem Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Simmondsia Chinensis (Jojoba)Seed Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil,Menthol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Polysorbate 20, Glycerin, Aqua(Water), Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol

Overige informatie over dit product

Merk
Kneipp
Artikelnummer
936047
EAN-code
4008233160375
Inhoud
600g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95