Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Idyl Tandenborstel extra clean medium (1st)

Productomschrijving

Tandenborstel extra clean medium heeft een borstelkop met kruislings geplaatste borstelharen voor een optimale verwijdering van tandplak. De borstelharen van Idyl tandenborstel extra clean medium zijn van goede en zachte kwaliteit.

Anti plak
De kruislings geplaatste borstelharen zorgen voor een optimale verwijdering van tandplak.

Tongreiniger 
De achterzijde van de borstelkop is voorzien van een rubberen tongreiniger. Na het poetsen van de tanden dient deze rubberen zijde van achter naar voren over de tong getrokken te worden. Zo wordt de tong gereinigd en blijft de adem langer fris

Indicator tip
De speciale tip is voorzien van indicator borstelharen. Zodra de indicator borstelharen vervagen, is dit een signaal dat de tandenborstel vervangen dient te worden.

Gebruik
Poets met de Idyl tandenborstel extra clean medium na elke maaltijd de tanden. Vervang de tandenborstel zodra de indicator borstelharen vervagen.

Overige informatie over dit product

Merk
Idyl
Artikelnummer
825431
EAN-code
8717275020122
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95