€ 0,00
Homepage
Bekijk hier het assortiment
Bekijk hier het assortiment baby- en peuterspeelgoed
Bekijk hier alle lego
Bekijk hier het assortiment van Vtech
Bekijk hier het assortiment van Frozen
Sorry, de video kon niet worden opgehaald.
Tips!
Speelgoed

Speelgoed

Baby- en peuter speelgoed

Voor de allerkleinsten onder ons is de wereld nog één grote ontdekking. Het is belangrijk dat speelgoed leuk en veilig is. Baby’s zijn dol op rammelaars, knuffels en speelgoed met verschillende geluidjes. Met de producten van Woezel en Pip en lief! kan je baby uren zoet zijn. In ons assortiment vindt u ook houten speelgoed, puzzels en boekjes. Als ouder of als opa of oma is het gezellig en leerzaam om samen met uw (klein)kind te spelen of voor te lezen.

Bouwen en creativiteit

Als uw (klein)kind meer behoefte krijgt aan uitdaging, zijn er in speelgoedland meer dan voldoende mogelijkheden. De merken Lego Duplo en Abrick biedt peuters een leuke kennismaking met het bouwen van een eigen speelwereld. Voor de meer gevorderde bouwer hebben Clics en Lego veel educatieve producten. Voor andersoortige creatief speelgoed kent ons assortiment ook veel keus. Strijkkralen, verf en klei zijn slechts een onderdeel van de vele knutselspullen die Drogisterij.net te bieden heeft voor de crea bea’s.

Speelgoed voor buiten

Om ook fijn buiten te kunnen spelen met vriendjes of vriendinnetjes, is er speelgoed waarmee kinderen hun energie kwijt kunnen. Denk hierbij aan een step, skates of rolschaatsen. Voor het strand zijn een strandbal, beachbalset, emmer, schepjes en zandvormen onmisbaar voor extra speelplezier. En mocht je het strand dichtbij willen halen, dan is een opblaasbaar zwembad zo te kopen op drogisterij.net.

Bordspellen

Wanneer het weer het niet toelaat om buiten te spelen, zijn er ook veel mogelijkheden voor spelletjes binnenshuis. Op drogisterij.net zijn bekende spellen te vinden als Rummikub, Monopoly en kwartet. Daarnaast zijn er vernieuwende gezelschapsspellen voor verschillende leeftijdscategorieën, te spelen vanaf twee personen of met het hele gezin. Gezelligheid gegarandeerd!

Feest

Als u of een van uw kinderen iets te vieren heeft, dan zorgt drogisterij.net voor de basis. Voor een verjaardag of voor een bepaald thema is er een ruime keus in feestelijke producten. Op het gebied van verkleedspullen is er kleding met bijbehorende accessoires voor zowel stoere jongens als hippe meiden. Voor de decoratie zijn ballonnen en slingers uiteraard een must. Bijpassende uitnodigingen voor een feestje zijn eveneens verkrijgbaar. Het is belangrijk om de uitnodigingen op tijd te sturen aan de gasten.

Recensies 2318
Bram V. - 17 sep 2017
Nijntje Baby Memo
"Dit is het ideale eerste spel om te spelen met kleuters. De Nijntje-afbeeldingen maken het spel extra leuk."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Bram V. - 17 sep 2017
Fisher Price Speelfiguur - Giraffe Draaischijf
"Veilig en leuk speelfiguurtje voor baby's en peuters. Is wel niet echt groot."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Bram V. - 17 sep 2017
Boek Maya: Wie REau de Toilette Max?
"Boekje met grote afbeeldingen. In het verhaal wordt Max (worm) meegenomen door een vogel. Zo komt hij in een vogelnest terecht. Met de hulp van Flip e..."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Bram V. - 17 sep 2017
Dvd Box Studio 100: Stoere Jongens:
"Leuk om als geschenkje te geven. De box bestaat uit een DVD van Piet Piraat, Mega Toby en Rox."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Bram V. - 18 sep 2017
Mega Mindy Lampion
"De lampion van Mega Mindy is een leuke versiering voor een verjaardags- of meidenfeestje."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Bram V. - 17 sep 2017
Boek Maya: Opgepast Voor De Beer
"Leuk verhaaltje om voor te lezen. Maya en Willy zien een beer. Ze vrezen dat de beer op de honing zal afkomen en dat de bijen in gevaar zijn. Op het e..."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Bram V. - 18 sep 2017
Boek Maya: Gevangen In Het Web
"Kartonnen boekje dat zowel kan gebruikt worden als voorleesboekje of als kijkboekje. Verhaaltje op kleutermaat. Maya en Willy maken een vals web en do..."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Bram V. - 18 sep 2017
Dvd Plop: De Kabouterschat
"Deze DVD is een herwerkte versie van de oorspronkelijke film. De film blijft natuurlijk leuk, maar is wel een stuk korter geworden."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Resultaten kunnen varieren en zijn niet voor iedereen gegarandeerd.
Bekijk de voordelen van Drogisterij.net
SERVICE
DROGISTERIJ.NET