€ 0,00
Homepage
Bekijk hier het assortiment
Bekijk hier het assortiment baby- en peuterspeelgoed
Bekijk hier alle lego
Bekijk hier het assortiment van Vtech
Bekijk hier het assortiment van Frozen
Ons best verkochte speelgoed!
Speelgoed

Speelgoed

Baby- en peuter speelgoed

Voor de allerkleinsten onder ons is de wereld nog één grote ontdekking. Het is belangrijk dat speelgoed leuk en veilig is. Baby’s zijn dol op rammelaars, knuffels en speelgoed met verschillende geluidjes. Met de producten van Woezel en Pip en lief! kan je baby uren zoet zijn. In ons assortiment vindt u ook houten speelgoed, puzzels en boekjes. Als ouder of als opa of oma is het gezellig en leerzaam om samen met uw (klein)kind te spelen of voor te lezen.

Bouwen en creativiteit

Als uw (klein)kind meer behoefte krijgt aan uitdaging, zijn er in speelgoedland meer dan voldoende mogelijkheden. De merken Lego Duplo en Abrick biedt peuters een leuke kennismaking met het bouwen van een eigen speelwereld. Voor de meer gevorderde bouwer hebben Clics en Lego veel educatieve producten. Voor andersoortige creatief speelgoed kent ons assortiment ook veel keus. Strijkkralen, verf en klei zijn slechts een onderdeel van de vele knutselspullen die Drogisterij.net te bieden heeft voor de crea bea’s.

Speelgoed voor buiten

Om ook fijn buiten te kunnen spelen met vriendjes of vriendinnetjes, is er speelgoed waarmee kinderen hun energie kwijt kunnen. Denk hierbij aan een step, skates of rolschaatsen. Voor het strand zijn een strandbal, beachbalset, emmer, schepjes en zandvormen onmisbaar voor extra speelplezier. En mocht je het strand dichtbij willen halen, dan is een opblaasbaar zwembad zo te kopen op drogisterij.net.

Bordspellen

Wanneer het weer het niet toelaat om buiten te spelen, zijn er ook veel mogelijkheden voor spelletjes binnenshuis. Op drogisterij.net zijn bekende spellen te vinden als Rummikub, Monopoly en kwartet. Daarnaast zijn er vernieuwende gezelschapsspellen voor verschillende leeftijdscategorieën, te spelen vanaf twee personen of met het hele gezin. Gezelligheid gegarandeerd!

Feest

Als u of een van uw kinderen iets te vieren heeft, dan zorgt drogisterij.net voor de basis. Voor een verjaardag of voor een bepaald thema is er een ruime keus in feestelijke producten. Op het gebied van verkleedspullen is er kleding met bijbehorende accessoires voor zowel stoere jongens als hippe meiden. Voor de decoratie zijn ballonnen en slingers uiteraard een must. Bijpassende uitnodigingen voor een feestje zijn eveneens verkrijgbaar. Het is belangrijk om de uitnodigingen op tijd te sturen aan de gasten.

Recensies 2392
Bram V. - 20 jan 2018
Vtech Pinguïn Rammelaar
"De rammelaar is heel stevig en goed van kwaliteit. De functies zijn eerder beperkt: speelt liedjes en kan dienen als bijtring."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Bram V. - 20 jan 2018
Boek Maya: Ik Leer Schrijven
"Met dit boekje kunnen kinderen op een leuke manier leren schrijven. Het boekje bevat ook spelletjes en is goed opgebouwd. Zo wordt er begonnen met de ..."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Bram V. - 22 jan 2018
Studio 100 Fotoboek Rox: Aanval Vanuit De Ruimte (6%) (boro00000060)
"In het eerste deel van het boek worden de personages voorgesteld, daarna volgen twee verhaaltjes (Mona Lisa en Aanval vanuit de ruimte) met veel foto&..."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Bram V. - 18 jan 2018
Spel Plop: Taartenbingo
"Het spel is geschikt voor kleuters vanaf ongeveer drie jaar. Moet gespeeld worden met twee a vier spelers en een spel duurt ongeveer 15 minuten."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Bram V. - 22 jan 2018
Winnie De Pooh Knuffelkubus Pluche
"Heel mooi afgewerkte knuffelkubus. Bevat oa. een spiegel en een belletje. Afmetingen zijn ongeveer 11x11x11cm."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Bram V. - 18 jan 2018
Dekbed Mickey Mouse Bars: 140x200/70x90 Cm
"Een heel mooi katoenen dekbed. Ik vind het in werkelijkheid zelfs mooier dan op de afbeelding."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Bram V. - 20 jan 2018
Fotoboek Rox: Goede Doel
"Het boek bestaat uit twee fotoverhalen van de TV-serie Rox: "Music for Food" en "Ninja"."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Bram V. - 20 jan 2018
Studio 100 Kabouter Plopspel 1-2-3
"In het spel moeten er zoveel mogelijk kabouters worden verzameld. Het spel is niet zo eenvoudig en daarom is het spel geschikt voor kinderen vanaf ong..."

Heeft deze recensie je geholpen?

JA0NEE0

Resultaten kunnen varieren en zijn niet voor iedereen gegarandeerd.
Bekijk de voordelen van Drogisterij.net
SERVICE
DROGISTERIJ.NET