Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Wasverzachter

Een wasverzachter is de laatste stap in je was routine. Wasverzachter zorgt ervoor dat je wasgoed heerlijk ruikt.
Lees meer
Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Huidtype
3 artikelen

Wasverzachter

Een wasverzachter is de laatste stap in je was routine. Wasverzachter zorgt ervoor dat je wasgoed heerlijk ruikt.

Wasverzachter zorgt er ook nog eens voor dat de stoffen in je wasgoed zacht blijven en dat het minder snel kreukelt. Om deze redenen wordt wasverzachter ook wel het meest voor handdoeken gebruikt.

Verder zorgt wasverzachter voor minder frictie tussen vezels. Doorat er minder frictie is zullen de kleren langer mee gaan.

Ten slotte zorgt wasverzachter er ook nog eens voor dat de kleuren in je kleding langer behouden blijven.

Welke soorten wasverzachter zijn er?

Er zijn verschillende soorten wasverzachter: Vloeibare wasverzachter, droogballen en wasverzachterdoekjes.

Vloeibare Wasverzachter

Vloeibare wasverzachters blijken het meest effectief als het gaat om het verwijderen van nare geurtjes en het verzachten van de kleren. Dan moeten de kleren alleen nog niet gewassen zijn met wasmiddel.

Het nadeel van vloeibaar wasmiddel is dat het chemicaliën kan bevatten die een gevoelige huid kunnen irriteren. Ook is vloeibare wasverzachter erg duur.

Wasverzachterdoekjes

Wasverzachterdoekjes zijn daarentegen weer minder duur en erg gemakkelijk in gebruik. Je stopt ze in de wasmachine en klaar is kees. Helaas zou een wasverzachterdoekje wel schade aanbrengen aan je wasdroger. Hierdoor zullen pluizen op je wasgoed beter te zien zijn.

Droogballen

Tenslotte heb je ook nog droogballen. Deze zijn het goedkoopst en het meest milieuvriendelijk.

Daarnaast kun je ook nog eens uit vele geuren wasverzachter kiezen. Voor ieder wat wils!

Wanneer kan je beter geen wasverzachter gebruiken

Vanwege de chemicaliën in wasverzachter kan je kleren die gedragen worden door iemand met een gevoelige huid beter niet wassen met wasverzachter.

Voor sport en work-out kleren kun je beter geen wasverzachter gebruiken. Deze kleding is ervoor gemaakt om zweet snel naar de buitenste lagen te verplaatsen. Hierdoor droogt de kleding sneller en verzadigt er geen zweet in de kleding. Wasverzachter verminderd deze vermogens van sportkleding.

Online wasverzachter kopen

Koop online wasverzachter bij Drogisterij.net. Onder andere bekende merken zoals Robijn, Silan, Neutral en nog veel meer!

Als je voor 22:00 uur besteld heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Daarnaast hebben wij ook nog eens altijd scherpe aanbiedingen. Bestel daarom veilig en vertrouwd op Drogisterij.net.