Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Zilvervisjes

Zilvervisjes zijn niet schadelijk voor de mens, maar ze kunnen met hun uitwerpselen boeken, oude papieren, behangpapier, tapijten en kleren vernielen. Ze houden er ook van om ongeopende pakken pasta's, haver en graanpakjes tot hun huis te maken, dus je zult er snel van af willen zijn.
Lees meer
Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
4 artikelen

Zilvervisjes zijn kleine insecten die in huis ongedierte kunnen worden. Ze danken hun naam aan hun kleur (een zilverkleurige, grijze tint) en hun visachtige beweging. Ze bewegen zich snel en zijn dus vaak sneller dan hun roofdieren. Ze graven zich graag in het donker.

Zilvervisjes zijn niet schadelijk voor de mens, maar ze kunnen met hun uitwerpselen boeken, oude papieren, behangpapier, tapijten en kleren vernielen. Ze houden er ook van om ongeopende pakken pasta's, haver en graanpakjes tot hun huis te maken, dus je zult er snel van af willen zijn.

 

Zilvervisjes in bed

Zilvervisjes zijn een veel voorkomend ongedierte, maar kunnen moeilijk te vinden zijn omdat ze liever op donkere, vochtige plaatsen leven. Dit kunnen bijvoorbeeld zolders, kelders, garages en keukens zijn. Hier kunnen ze zich voeden met stof, voedsel en rommel zoals papier. Ook komen ze regelmatig voor in bed, zeker in slaapkamers die onvoldoende worden gelucht. Je wilt ze liever niet in je huis. Maar gelukkig zijn zilvervisjes te bestrijden. Omdat het doodslaan van de zilvervisjes niet de handigste optie is hebben we verschillende producten waarmee u makkelijk van de zilvervisjes afkomt.

 

Zilvervisjes bestrijden

Een klassiek product tegen zilvervisjes is de Vapona Zilvervisjesval. De verpakking bevat 2 stuks. Zowel zilvervisjes als ander niet gewenst kruipend ongedierte kunnen hiermee bestreden worden. De zilvervisjes zien de val als een donker gangetje om naartoe te kruipen. In de vallen zit een lokstof waar de zilvervisjes op af komen. Vervolgens blijven ze in de val door de speciale lijm laag die is aangebracht. Het best te gebruiken op een vlakke ondergrond. De vallen zijn geurloos en gifvrij, dus veilig te gebruiken in huis.

Deze zijn ook te koop in een voordeelverpakking.

 

Het effectief bestrijden van ongedierte kan ook met de HG X tegen zilvervisjes. Dit is een spray die een nawerking heeft van 4 tot 6 weken. Hierdoor keren de zilvervisjes niet gemakkelijk terug. Ook de kieren en naden zijn goed te bereiken met het spuitlansje. Het probleem wordt snel en effectief verholpen. Behandel geen grote oppervlaktes of plaatsen waar voedsel is of wordt klaargemaakt.

Ook deze zijn te verkrijgen in een voordeelverpakking.

Aanbieding

Drogisterij.net biedt een ruim assortiment aan huishoudelijke producten én heeft vaak leuke aanbiedingen om het iets voordeliger te maken. Klik hier voor de aanbiedingen in ons zilvervisjes assortiment. Bestel de producten nu voordelig en vertrouwd op Drogisterij.net. Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis! Alle producten die wij in ons assortiment hebben vindt u hier.