Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

HG 4 In 1 Voor Leer

Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.

Productomschrijving

Voor bescherming, voeding, opfrissing en reiniging van uw leder. HG 4 in 1 voor leer reinigt en voedt het leer, waardoor het soepel blijft en perfect beschermd wordt tegen vuil, vlekken en transpiratievocht.  HG 4 in 1 voor leer is gemaakt op waterbasis en verzorgt zogenaamde vol-aniline en gedekverfde leersoorten zoals bij meubelen, koffers en tassen. Ook verdiept het de kleur en structuur van het leer, waardoor het er weer als nieuw uitziet. Na de behandeling hecht het vuil zich niet meer aan het leer en wordt bovendien uitdroging van het leer voorkomen. Voor smoezelig leer of leer dat behandeld is met andere middelen adviseren wij eerst goed te reinigen met HG dieptereiniger voor leer. Laat de schoongemaakte oppervlakken nu eerst 30 minuten drogen. Doe daarna HG 4 in 1 voor leer op een doek of spons en wrijf de ondergrond zachtjes in. Wrijf dit na ongeveer 10 minuten met een zachte doek uit, zonder druk uit te oefenen. EUH208- Bevat terpentijnolie en 1,2 benzisothiasol. Kan een allergische reactie veroorzaken. P101- bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102- Buiten het bereik van kinderen houden.

EAN(s): 8711577005849

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
696773
EAN-code
8711577005849
Inhoud
250ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95