Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Herome Direct Desinfect S.O.S. Handgel Sensitive Ongeparfumeerd

Instructies & waarschuwingen
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

Werkt zonder water en zeep Handig voor thuis, op kantoor of in de tas: de desinfecterende gel beschermt je tegen ziekteverwekkende organismen en droogt de handen niet uit. Een schoon en fris gevoel zonder water of zeep. Te gebruiken als desinfectie na het handen wassen maar tussendoor ook te gebruiken als er geen water of zeep in de buurt is.Meer over dit product:De handen worden binnen enkele seconden gereinigd en gehydrateerd. Het toegevoegde ingrediënt glycerine vermindert huidirritaties en beschermt de handen tegen uitdroging. Bovendien verwijdert de gel 99% van alle organismen, een percentage dat met water en zeep niet bereikt wordt.! Belangrijk om te weten: de Direct Desinfect-lijn van Herome staat geregistreerd als biocide. Om deze unieke status te krijgen zijn al onze Direct Desinfect producten getest door de Ctgb. Dit college is onafhankelijk en opereert naar de richtlijnen van de Europese en nationale wetgeving. De Herome Direct Desinfect-lijn voldoet aan de strenge regels van deze biocidewet.Om besmettingen door ziekteverwekkende organismen te voorkomen is de Direct Desinfect een essentiële toevoeging aan je handverzorgingsroutine. Een product zoals zeep verwijdert wel het vuil van je handen maar, doodt geen bacteriën of organismen. En wist je dat de meeste besmettingen via de handen plaatsvinden? De handen zitten vol met organismen en die kunnen tot wel 72 uur overleven op je handen. Komen je handen in de buurt van je mond dan ligt een besmetting al snel op de loer.Wees daarom altijd en overal voorbereidt; Desinfecteer uit voorzorg ook je voorwerpen regelmatig met Herome Direct Desinfect Spray. Zo bescherm je niet alleen jezelf maar voorkom je ook dat je een besmetting doorgeeft aan een ander.De Direct Desinfect doodt organismen in een handomdraai. · Uitgebreid getest en voldoet aan de strenge regels van de biocidewet. · Bevat 80% alcohol. · Werkt hydraterend. · Bevat geen conserveermiddelen. · Is PH-neutraal. · Perfecte aanvulling voor je dagelijkse hand hygiëne. Zo werkt het:Breng een kleine hoeveelheid Direct Desinfect aan op één hand en verdeel dit door middel van een was beweging. Er kunnen eventueel kleine korreltjes ontstaan, dit is vuil dat loslaat van de huid.
Advies van Herome & Het Huidfonds:


Vaak je handen wassen of reinigen? Het huidfonds waarschuwt voor een droge of beschadigde huid. Bescherm je handen met een vette crème. Voor een optimale verzorging van de huid gebruik je na reiniging dagelijks de 24 Hour Protective Hand Cream of s ’nachts het Overnight Hand Mask. De extreem beschadigde handen worden hersteld met de Cream for Chapped Skin.

Combineer met:

Heb jij last van gevoelige en slappe nagels? Maak je gevoelige nagels sterker met de Nail Hardener Sensitive. Deze milde nagelverharder met keratine verbetert de conditie van je nagels, waardoor ze minder snel breken of splijten.

Bijzondere gevaren Licht ontvlambare vloeistof. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Niet roken Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.

EAN(s): 8711661000859 / 8711661048899

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
691863
EAN-code
8711661000859
EAN-code
8711661048899
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95