Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Hagerty Tapijt-droogshampoo

Instructies & waarschuwingen
  • Gevaarlijk voor het aquatisch milieu | Giftig voor in het water levende organismen.
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

Het reinigen van uw tapijt of bekleding kan nu heel effectief en simpel Droogshampoo. U heeft er misschien al eens van gehoord. Echter dit type droogshampoo is niet bedoeld voor uw haar, maar om uw tapijt of andere gestoffeerde zaken mee te reinigen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan meubels of de bekleding van uw auto.Gebruik van dit product is heel eenvoudig. Strooi de droogshampoo op de te behandelen plek, borstel dit in en laat het vervolgens 45 minuten rusten om het product goed in te laten werken. De droogshampoo zal zich hechten aan het vuil, waarna het eenvoudig kan worden opgezogen met een kruimeldief of stofzuiger.Dit product is zo samengesteld dat het geen plakkerig laagje achterlaat en herbevuiling tegengaat. Hagerty tapijt droogshampoo bevat geen chloorbestanddelen. Lees voor gebruik de handleiding. Waarschuwing Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Na het werken met dit product handen grondig wassen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Bij aanhoudende oogirritatie; een arts raadplegen. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Bevat octadecylmercaptan. Kan een allergische reactie veroorzaken. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Buiten het bereik van kinderen houden. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. In kleine hoeveelheden sprayen. Niet in de ogen spuiten. Schadelijk voor auquatisch milieu.

EAN(s): 7610928067509

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
733441
EAN-code
7610928067509
Merk
Hagerty
Inhoud
500gr

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95