Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Fagron Fitalite gel creme (500g)

Productomschrijving

Fitalite gelcreme™ snel intrekkende gelcrème is geschikt voor de gevoelige, vette tot normale huid. Door de formulering met natuurlijke fytosomen hydrateert en voelt Fitalite licht aan op de huid. De snel intrekkende formule is niet-comedogeen, wat betekent dat het de poriën niet zal verstoppen.

Fitalite gelcreme™ heeft een huidvriendelijke, hypoallergene formulering en is geschikt bij pinda allergie. Tevens is Fitalite™ vrij van onder andere parfum, parabenen en mineralen oliën.

De gelcrème kan worden gebruikt op zowel het lichaam, gezicht als de handen en voeten. De snel intrekkende formule laat geen plakkerig residu achter op de huid.

Ingredienten
Aqua Purificata, Carthamus Tinctorius Oleosomes, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Sodium Carbomer, Tocopheryl Acetate, Benzoic Acid, Sorbic Acid.

Gebruik
Breng de crème naar behoefte aan op de huid. Tenzij anders voorgeschreven minimaal 2 maal per dag aanbrengen.

Bewaren beneden 25°C. 

Overige informatie over dit product

Merk
Fagron
Artikelnummer
900969
EAN-code
8717564031419
Inhoud
500g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95