Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Excilor Kalknagel forte (1st)

Productomschrijving

Kalknagel forte

Excilor Kalknagel Forte

Excilor Kalknagel Forte is een medisch hulpmiddel.

Excilor® Forte controleert de micro-omgeving van de nagel door het nagelbed te verzuren. De belangrijkste bouwstof van de nagel is keratine, wat moeilijk doordringbaar is. In de meeste gevallen zit de schimmel ook aan de onderkant van de nagel, waardoor deze moeilijker te behandelen is. Excilor® Forte kan de nagel penetreren, zodat de nagel van binnenuit kan worden behandeld. Het kan enkele maanden duren alvorens de aangetaste nagel er weer volledig gezond uitziet. Een teennagel groeit slechts +/- 1,5 mm per maand. Excilor® Forte verlaagt snel de pH van de nagel wat de omgeving ongunstig maakt voor de ontwikkeling van schimmels. De beschadigde nagel moet echter de tijd hebben om uit te groeien. De doeltreffendheid van Excilor® Forte is bewezen tijdens klinische studies.

- 24 uur effectief door TransActive Plus Technologie
- Direct kleurverbeterend en gladder effect
- Aanbrengen 1x per dag en vijlen niet nodig
- Kan gebruikt worden in combinatie met nagellak

Toepassing
Excilor Forte is een extra sterke behandeling met een innovatief werkingsmechanisme voor de behandeling van gevorderde kalknagels

Samenstelling
Water, polyurethaan, azijnzuur, pepermunt olie, octlyl gallaat, polysorbaat 80, dehydroacetic zuur, cetyl acetaat, geacetyleerde lanoline alcoholen, conserveermiddel, biotine

Gebruik
Excilor® Forte één keer per dag aanbrengen, bij voorkeur na het douchen. Reinig de kalknagel en verwijder eventuele nagellak volledig voordat u Excilor® Forte gebruikt. Gebruik het kwastje om het hele nageloppervlak te bedekken. Breng voldoende Excilor® Forte aan. Laat de nagel drogen. Dit duurt 3-5 minuten. Daarna kunt u sokken en schoenen aantrekken. Na 24 uur het laagje verwijderen. Dit lukt het beste door aan de zijkant van de nagel een deel los te trekken. Rol het laagje verder los, totdat het helemaal verwijderd is van de nagel. Voor het beste resultaat, de nagel gedurende minimaal 3 maanden behandelen. Zet de behandeling voort totdat de nagel volledig is hersteld. Bij het aanbrengen niet te hard op het kwastje drukken. Na elk gebruik het flesje zorgvuldig sluiten om verdamping te voorkomen. Het kan zijn dat zich aan de zijkant van het flesje een laagje vormt.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Fabrikant
Vemedia Consumer Health BV.
Verrijn Stuartweg 60
1112 AX Diemen

Excilor® Kalknagel behandeling FORTE behandelt hardnekkige kalknagels. Het product controleert de micro-omgeving van de nagel door het nagelbed te verzuren. Het verlaagt snel de pH van de nagel wat de omgeving ongunstig maakt voor de ontwikkeling van schimmels. Excilor® FORTE penetreert in de nagel zodat de nagel van binnenuit kan worden behandeld. De beschadigde nagel moet echter de tijd hebben om uit te groeien. In de meeste gevallen zit de schimmel ook aan de onderkant van de nagel, waardoor deze moeilijker en langer te behandelen is. Een teennagel groeit slechts +/- 1,5 mm per maand. Het kan daarom enkele maanden duren alvorens de aangetaste nagel er weer volledig gezond uitziet. De doeltreffendheid van Excilor® FORTE is bewezen tijdens klinische studies.

Gebruik:

Excilor® FORTE één keer per dag aanbrengen, bij voorkeur na het douchen. Reinig de nagel en verwijder eventuele nagellak volledig voordat u Excilor® FORTE gebruikt. Het flesje goed schudden voor gebruik. Gebruik het kwastje om het hele nageloppervlak te bedekken met Excilor® FORTE. Laat de nagel drogen. Dit duurt 3-5 minuten. Daarna kunt u sokken en schoenen aantrekken. Het product is wit, maar droogt transparant op. Wanneer de nagel droog is voel je een rubber laagje. Het rubber gevoel wordt na verloop van tijd minder. Een tintelend gevoel onder de nagel na het aanbrengen is normaal en bewijst dat het product volledig in de nagel is gedrongen. Het laagje is waterafstotend en kan gecombineerd worden met nagellak. Na 24 uur het laagje verwijderen. Dit lukt het beste door aan de zijkant van de nagel een deel los te trekken. Rol het laagje verder los, totdat het helemaal verwijderd is van de nagel. Dit gaat gemakkelijker met warm water of onder de douche. Voor het beste resultaat, de nagel gedurende minimaal 3 maanden behandelen. Zet de behandeling voort totdat de nagel volledig is hersteld. Na elk gebruik het flesje zorgvuldig sluiten om verdamping te voorkomen. Het flesje kan kleine stolsels van gedroogd residu bevatten. Dit is normaal en wordt veroorzaakt door contact met lucht. Het heeft geen invloed op de kwaliteit en effectiviteit van het product. Excilor Kalknagel Forte is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen.

Overige informatie over dit product

Merk
Excilor
Artikelnummer
906992
EAN-code
5410765002594
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95