Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Factor 50 en hoger van Ecran

De meesten van ons weten hoe belangrijk het is om in de zomermaanden zonnebrandcrème te gebruiken om zonnebrand en schade te voorkomen. Maar vaak wordt vergeten dat zonnebrand ook buiten de zomermaanden belangrijk is.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
Huidtype
1 artikelen

De meesten van ons weten hoe belangrijk het is om in de zomermaanden zonnebrandcrème te gebruiken om zonnebrand en schade te voorkomen. Maar vaak wordt vergeten dat zonnebrand ook buiten de zomermaanden belangrijk is. Het klinkt misschien wat onlogisch maar zelfs op bewolkte dagen is het belangrijk om je te beschermen tegen de zon. Tot 80 procent van de zonnestralen kan door de wolken heen komen.

Effect zonnebrand

De vier belangrijkste redenen om elke dag zonnebrand te smeren.

  1. Bescherming UV-straling

De afbraak van de ozonlaag heeft ons risico op zonneschade door schadelijke UV-stralen vergroot. Zonnebrandcrème blokkeert deze stralen, waardoor de kans op zonnebrand sterk afneemt.

  1. Verlaging risico huidkanker

Huidkanker is de meest voorkomende vormen van kanker. Door u elke dag in te smeren met zonnebrandcrème, halveert u het risico op huidkanker.

  1. Voorkomen van vroegtijdige veroudering van de huid

Zonneschade door UV-stralen veroorzaakt huidveroudering, die wordt gekenmerkt door een dik, leerachtig uiterlijk, verkleuring en afbraak van collageen, wat bijdraagt aan lijntjes, verslapping en rimpels. Studies tonen aan dat mensen jonger dan 55 jaar die zich regelmatig insmeren met zonnebrandcrème 24% minder kans hebben om deze tekenen van veroudering te ontwikkelen dan degenen die dat niet doen.

  1. Helpt een egale huidskleur te behouden

Zonnebrandcrème helpt verkleuring en pigmentvlekken als gevolg van zonneschade te voorkomen, zodat u een gladdere en egalere huidskleur behoudt.

 

Wanneer factor 50 en hoger

Met een zonnebrand van factor 50 en hoger kun je langer in de zon zitten omdat de hoeveelheid straling die je huid bereikt minder is. Ook voor mensen met een lichtere huid is een hoge factor aanbevolen. Echter blijft vaak smeren ontzettend belangrijk.

Bruin worden

Een grote fabel is dat je niet bruin zou worden met factor 50. Dit is wel degelijk het geval. Je kunt langer in de zon blijven zonder te verbranden. Bovendien blijf je langer en mooier bruin wanneer je niet verbrandt.

Aanbiedingen

Drogisterij.net biedt een ruim assortiment aan zonnebrand én heeft vaak leuke aanbiedingen om het iets voordeliger te maken. Klik hier voor zonnebrand met factor 50 in de aanbieding. Bestel de producten nu voordelig en vertrouwd op Drogisterij.net. Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis! Alle producten die wij in ons assortiment hebben vind je hier.