Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Dermolin Shampoo Anti-roos Parfumvrij

Productomschrijving

Dermolin's professionele huidverzorging voor jou. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige of probleemhuid, zoals eczeem of psoriasis. Roos is eigenlijk een milde vorm van (seborroïsch) eczeem. De officiële medische term hiervoor is pityriasis capitis, een aandoening die onder andere te maken heeft met de vetheid van de huid en de aanwezigheid van bepaalde gisten. De anti-roos shampoo van Dermolin helpt bij het verminderen of verdwijnen van hinderlijke symptomen van dit soort eczeem.

Net als de reguliere shampoo kent de anti-roos shampoo van Dermolin een samenstelling die speciaal geschikt is voor mensen met een hyperreactieve of overgevoelige hoofdhuid. Daarnaast kunnen mensen met eczeem of psoriasis deze shampoo veilig gebruiken; hun klachten zullen beslist niet verergeren.
De anti-roos shampoo bevat Piroctone Olamine, een stof die niet alleen de roos verwijdert, maar ook latere roosvorming effectief afremt.

EAN(s): 8710276401037

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
214985
EAN-code
8710276401037
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99