Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Davitamon Vitamine D Olie Baby

25ml
€ 7.99 € 7.70
Kiyoh

Productomschrijving

Goed voor groei en ontwikkeling, Goed voor sterke tanden, Goed voor de weerstand Baby’s, peuters en ook al wat oudere kinderen hebben extra vitamine D nodig. Bij kinderen in de groei vindt namelijk de opbouw van botten en tanden in een veel sneller tempo plaats dan na die tijd. Voldoende kalkopname en de daarvoor noodzakelijke vitamin Voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding waarvoor supplementen geen vervanging zijn.DoseringBaby's en kinderen vanaf dag 8 tot 4 jaar: 10 druppels per dag gedurende het hele jaar.
Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of met een donkere huidskleur: 10 druppels per dag gedurende het hele jaar.
De druppels op een lepeltje doen en vervolgens aan het kind toedienen. Vermijd bij toediening contact van het flesje met de mond of etenswaren. Speeksel en etenswaren kunnen de inhoud van het flesje verontreinigen. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.IngrediëntenIngrediënten: gezuiverde arachideolie PINDA, vitamine D, antioxidant: alfa-tocoferol.AllergeneninformatieBevat geen lactose en is glutenvrij. De vitamine D in Davitamon D Olie is cholecalciferol (vitamine D3). De druppels van Davitamon D Olie zijn geur- en smaakloos.Te Gebruiken BijBaby's en kinderen vanaf dag 8 tot jaarNiet te gebruiken bijGevaarlijke stoffen EAN(s): 8710537703535

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 3,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99

Overige informatie over dit product

SKU
2255225
EAN
8710537703535
Tags
vitamine
Merk
Davitamon
Inhoud
25ml
Productgroup
overige-vitaminen
Gelijktijdig gebruik
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.