Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Davitamon Vitamine D Kinderen Smelttablet

Productomschrijving

Goed voor groei en ontwikkeling van de botten, Goed voor sterke tanden, Goed voor de weerstand, 10 µg vitamine D3 per smelttabletje Baby’s, peuters en ook al wat oudere kinderen hebben extra vitamine D nodig. Bij kinderen in de groei vindt namelijk de opbouw van botten en tanden in een veel sneller tempo plaats dan na die tijd. Voldoende kalkopname en de daarvoor noodzakelijke vitamin Voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding waarvoor supplementen geen vervanging zijn.DoseringKinderen van 1 tot 4 jaar: 1 smelttabletje per dag.
Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of met een donkere huidskleur: 1 smelttabletje per dag.
Zonder water in te nemen, lost gemakkelijk op in de mond.
Bij voorkeur tijdens of na de maaltijd innemen. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.IngrediëntenIngrediënten: zoetstof: mannitol, maïszetmeel, vitamine D, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, aroma’s, voedingszuur: citroenzuur.AllergeneninformatieTe Gebruiken BijkinderenNiet te gebruiken bijOvermatig gebruik kan een laxerend effect hebben.Gevaarlijke stoffen

EAN(s): 8710537707359

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
900486
EAN-code
8710537707359
Merk
Davitamon
Inhoud
50stuks

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95