Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Davitamon Vitamine D Aquosum Baby

Productomschrijving

Goed voor groei en ontwikkeling, Goed voor sterke tanden, Goed voor de weerstand Baby’s, peuters en ook al wat oudere kinderen hebben extra vitamine D nodig. Bij kinderen in de groei vindt namelijk de opbouw van botten en tanden in een veel sneller tempo plaats dan na die tijd. Voldoende kalkopname en de daarvoor noodzakelijke vitamin Voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding waarvoor supplementen geen vervanging zijn.DoseringBaby's en kinderen vanaf dag 8 tot 4 jaar: 10 druppels per dag gedurende het hele jaar.
Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of met een donkere huidskleur: 10 druppels per dag gedurende het hele jaar.
De druppels op een lepeltje doen en vervolgens aan het kind toedienen. Vermijd bij toediening contact van het flesje met de mond of etenswaren. Speeksel en etenswaren kunnen de inhoud van het flesje verontreinigen. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.IngrediëntenIngrediënten: water, suiker, emulgator: polysorbaat 80, voedingszuren: citroenzuur, dinatriumfosfaat, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natuurlijk aroma, bevochtigingsmiddel: glycerol, vitamine D, antioxidanten: alfa-tocoferol, propylgallaat, middellange keten triglyceriden.AllergeneninformatieBevat geen lactose en is glutenvrij. De vitamine D in Davitamon D Aquosum is cholecalciferol (vitamine D3). De druppels van Davitamon D Aquosum hebben een lichte anijssmaak.Te Gebruiken BijBaby's en kinderen vanaf dag 8 tot 4 jaarNiet te gebruiken bijGevaarlijke stoffen

EAN(s): 8710537703375

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
623484
EAN-code
8710537703375
Inhoud
25ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95
Bekijk meer van