Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Davitamon Baby Eerste Vitamines

Productomschrijving

Draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling (K), Goed voor groei en ontwikkeling van de botten (D), Goed voor sterke tanden (D), Goed voor de weerstand (D) Al vanaf de geboorte zijn vitamines en mineralen belangrijk voor de gezondheid van je baby. Vitamine D en K spelen hierbij een bijzondere rol. Zo is vitamine D belangrijk voor de groei en ontwikkeling van de botten en de opbouw van sterke tanden. Vitamine 1) Vitamine D
2) Vitamine K

Voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding waarvoor supplementen geen vervanging zijn.DoseringDavitamon Vitamine D Olie: Baby's en kinderen vanaf dag 8 tot 4 jaar: 10 druppels per dag gedurende het hele jaar.
Davitamon Vitamine K Olie: 5 druppels per dag voor zuigelingen die borstvoeding krijgen, vanaf dag 8 tot en met 12 weken.
De druppels vlak voor de borstvoeding toedienen. De druppels op een lepeltje doen en vervolgens aan het kind toedienen. Vermijd bij de toediening contact van het flesje met de mond of etenswaren. Speeksel en etenswaren kunnen de inhoud van het flesje verontreinigen. Aanbevolen gebruik niet overschrijden.IngrediëntenIngrediënten: Davitamon Vitamine D: gezuiverde arachideolie PINDA, vitamine D, antioxidant: alfa-tocoferol.
Davitamon Vitamine K: gezuiverde arachideolie PINDA, vitamine K, antioxidant: alfa-tocoferol.AllergeneninformatiePinda. De vitamine D in Davitamon D Olie is cholecalciferol (vitamine D3). De druppels van Davitamon D Olie zijn geur- en smaakloos. De vitamine K in Davitamon K Olie fytomenadion (vitamine K1). De druppels van Davitamon K Olie zijn geur- en smaakloos.Te Gebruiken Bijkinderen vanaf dag 8 tot 4 jaar (D), vanaf dag 8 t/m 12 weken (K)Niet te gebruiken bijGevaarlijke stoffen

EAN(s): 8710537703702

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
951143
EAN-code
8710537703702
Merk
Davitamon
Inhoud
35ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95