Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Corega Kleefcreme ultra (40g)

Productomschrijving

Corega Kleefcreme ultra - Medisch hulpmiddel

Corega Ultra kleefcrème voor kunstgebitten geeft de hele dag een stevige houvast voor een comfortabele fixatie die voedselresten helpt buiten te houden. U zoekt een kleefmiddel dat de hele dag aanhoudt én een extra boost van frisheid geeft.

Corega Ultra maakt deel uit van het Corega gamma zinkvrije kunstgebitkleefmiddelen. Het is zo geformuleerd dat het een hele dag aanhoudt, mét een extra boost van frisse muntsmaak, zodat u dicht bij anderen kunt komen.

    * Sterke hechting de hele dag lang
    * Ultrafrisse muntsmaak
    * Zinkvrije formulering

Toepassing
Kleefcreme voor de gebitsprothese

Ingredienten
Calcium/Sodium PVM/MA Copolymer, Petrolatum, Cellulose Gum, Paraffinum Liquidum, Aroma, CI 73360, CI 15850

Gebruik
Gebruik in het begin een kleine hoeveelheid. Gebruik meer indien nodig. Als u teveel gebruikt, kan dat voor lekken zorgen, de volgende keer minder aanbrengen als dit gebeurt. U zult waarschijnlijk eerst een paar keer moeten proberen voordat u de juiste hoeveelheid weet. Eén keer per dag aanbrengen zodat het kunstgebit stevig blijft zitten. Als u het product meer dan één keer per dag moet aanbrengen, neem dan contact op met uw tandarts. Om te vermijden dat het uiteinde verstopt raakt , dient u de dop en de tuit droog te houden. Plaats de dop na gebruik terug.Aanbrengen: 1. Reinig uw kunstgebit en droog deze af. 2. Breng het product aan in korte strepen zoals afgebeeld, niet te dicht bij de randen van uw prothese. 3. Spoel uw mond. 4. Druk de prothese op zijn plaats, goed vasthouden en bijt enkele seconden om de prothese stevig vast te zetten. Verwijderen: 1. Spoel uw mond met warm water. 2. Verwijder dan voorzichtig het kunstgebit. 3. Verwijder restanten van het kleefmiddel van het kunstgebit en uit uw mond met warm water en een zachte borstel. 4. Gebruik een Corega reiniger om uw kunstgebit grondig te reinigen en spoel dan met water.

Niet gebruiken bij
Sommige mensen kunnen allergisch of gevoelig zijn voor dit product. Als u een allergische reactie krijg t of ongemak ervaart, stop dan onmiddelijk met het gebruik.

Waarschuwing
Het is mogelijk dat u kleine hoeveelheden van dit product bij gebruik zoals voorgeschreven, inslikt. Dit is niet schadelijk.

Gebitsprotheses die niet goed passen kunnen uw gezondheid beinvloeden. 
Breng regelmatig een bezoek aan de tandarts om te controleren of uw gebitsprothese nog goed zit.

Fabrikant
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare
Postbus 757
3700 AT  Zeist

Overige informatie over dit product

Merk
Corega
Artikelnummer
883722
EAN-code
8710464115258
Inhoud
40g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95