Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Clearblue Balance Activ Vaginale Gel

7stuks
€ 13.99 € 10.71
23% korting
Kiyoh

Productomschrijving

Voor snelle en efficiënte verlichting van vervelende geur Hoe werkt balance activ vaginal gel?
Deze gel is klinisch bewezen voor het op snelle en efficiënte wijze voorkomen van:   - vervelende geur
- ongewone afscheiding
- ongemak. dankzij het herstel van de normale pH-waarde en de vaginale flora;
Dubbel actieve balance activ vaginal gel bevat melkzuur dat onmiddellijk vervelende geur neutraliseert door de normale pH-waarde van de vagina te herstellen. De gel bevat tevens glycogeen, dat voedingsstoffen voor melkzuurbacteriën bevat.
Met een normale pH en voedingsstoffen groeien de beschermende melkzuurbacteriën en wordt de natuurlijke vaginale balans hersteld zodat ongewone afscheiding en ongemak worden opgelost en vervelende geur niet meer terugkomen.   Hoe gebruik ik het?
balance activ vaginal gel is eenvoudig te gebruiken
balance activ vaginal gel wordt in hygiënische tubes voor eenmalig gebruik geleverd. Als u het product wilt gebruiken, draait u simpelweg de dop van de tube, steekt u de nek van de tube in de vagina en knijpt u de inhoud uit de tube. Daarna verwijdert u de tube en gooit u deze weg.   Verlichting van symptomen
Voor snelle en efficiënte verlichting van vervelende geur, ongewone afscheiding en ongemak gebruik gedurende 7 dagen dagelijks 1 tube.
Onderhoud
Veel vrouwen ervaren dat de symptomen terugkeren, bijvoorbeeld tijdens hun menstruatie of als gevolg van een antibiotica-kuur. balance activ vaginal gel kan ook worden gebruikt om de natuurlijke zuurgraad van de vagina te onderhouden en terugkeer van de symptomen te voorkomen. Onderhoud en preventie Voor het onderhoud van de natuurlijke pH-balans en voorkoming van de terugkeer van symptomen: Gebruik 1 à 2 tubes per week Voor het onderhoud van het pH-niveau tijdens een antibiotica-kuur Gebruik aan het einde van de kuur gedurende 4 tot 5 dagen dagelijks 1 tube Als u een terugkeer van de symptomen rond het tijdstip van uw menstruatie constateert Gebruik aan het einde van uw menstruatie gedurende 1 of 2 dagen 1 tube
Wanneer moet u uw arts raadplegen?
Raadpleeg uw arts wanneer:
    - uw symptomen verergeren;
- u pijn ervaart;
- het ongemak aanhoudt;
- er bloed in de afscheiding zit;
- de afscheiding tijdens de menopauze optreedt.   balance activ vaginal gel is veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap. U moet echter uw arts raadplegen als u symptomen van een vaginale infectie vertoont tijdens de zwangerschap.    

EAN(s): 7315518700117

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 3,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99

Overige informatie over dit product

SKU
170491
EAN
7315518700117
Merk
Clearblue
Inhoud
7stuks
Productgroup
intieme-verzorging
Gelijktijdig gebruik
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.