Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Chi X-mas kerstmix 2021 (10ml)

Productomschrijving

Chi X-mas kerstmix 2021

Deze bijzondere mix is een heerlijk warme, kruidige en zoete geur die past in de wintermaanden! Zo breng je een heerlijk aroma in de kamer of in elke ruimte die je wenst. De typische (kerst)geur van kaneel en kruidnagel gaan zeer goed samen met het friszoete van de sinaasappel en citroen en de zachte houtgeur van ceder atlas, grove den en ho-hout. De bloemige palmarosa en de warme benzoë vormen een mooie verbinding tussen deze oliën. Het uiteindelijke resultaat is een geur die niet alleen in december, maar alle wintermaanden past.

Samenstelling
De X-mas mix van 2021 is samengesteld uit de volgende etherische oliën:
sinaasappel, kaneel cassia, grove den, ceder atlas, benzoë, kruidnagel, citroen, palmarosa en ho-hout.

Gebruik
Niet alleen om tijdens kerst te verdampen dus, maar door de luchtzuiverende kwaliteiten van deze combinatie goed voor de gehele winterperiode wanneer de verwarming weer aan gaat, de ramen minder open worden gezet en de ziektekiemen in de lucht hangen. Ook zeer geschikt om ruimtes op te frissen. Doe bijvoorbeeld eens een 5 druppeltjes op een geurblokje en leg dat in de auto of op toilet.

Elk jaar is deze X-mas mix weer anders. Je kunt er in ieder geval op rekenen dat de geur zuiverend en prettig ruikend is, die past in de decembermaand. Soms wordt er kaneel aan toegevoegd, soms sinaasappel en soms zelfs een totaal andere olie om een harmonisch aroma te scheppen. Laat je eens verrassen door deze elke keer weer onbekende mix!

Fabrikant
Chi international BV
Koele Mei 42
4816 JD Breda

Overige informatie over dit product

Merk
Chi
Artikelnummer
723189
EAN-code
8714243038301
Inhoud
10ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95