Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Care For Women Womens probiotics (60ca)

Productomschrijving

Veel vrouwen hebben last van een onbalans van de darmflora. Hierdoor treden klachten op als winderigheid, opgeblazen gevoel, buikpijn, krampen, constipatie / diarree, eczeem, verstoring van de vaginale flora etc.


De Women’s ProBiotics is momenteel een van de beste probiotica in de markt. Het bevat maar liefst 10 verschillende stammen, welke allen positief vermeld worden in het grote review onderzoek wat gedaan is met probiotica.


Bovendien is deze probioticum beter en hoger gedoseerd dan andere probiotica. Dat is ook nodig want bacteriën kennen zeer veel verschillende vormen.
Samenstelling per capsule
Flora Mix
Bf Animalis animalis
Bf Animalis lactis
Bf Infantis
Bf bifidum
Enteroccocus faecium
Lb acidophilus
Lb casei
Lb plantarum
Lb rhamnosus
Lb sal ivarius 300 mg
Lb Lactis

Hulpstoffen: vulmiddel (Cellulose), antiklontermiddel (Sillica), antiklontermiddel (Vegetarische Magnesiumstearaat), HPMC vegacapsule (vegetarisch)


Aanbevolen dosering : 1 capsule per dag. Innemen met water. Dagelijkse inname iedere dag op hetzelfde tijdstip.


Aandachtspunten : Mocht uw medicatie van uw arts/behandelaar veranderen, neem dan contact op met uw behandelend Care for Women specialiste over dit product. Bij besmetting met Corona adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts om af te stemmen of u deze behandeling voort kunt zetten.


Overige informatie over dit product

Merk
Care For Women
Artikelnummer
563936
EAN-code
8717154031058
Inhoud
60ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95