Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Care For Women D-Mannose (30tb)

Productomschrijving

Veel vrouwen hebben in verschillende leeftijdsfasen te maken met problemen afkomstig van de urinewegen en de blaas. De combinatie van D-Mannose met vitamine C is bewust gekozen. De D-Mannose is een suiker met de bijzondere eigenschap dat ervoor zorgt dat de Eschericia coli bacterie zich niet kan hechten aan de wand van de blaas. Bovendien kan de E.coli zelf ook niet goed tegen de D-Mannose.


Aanbevolen dosering : Minimaal 1x daags, maximaal 2x daags.


Aandachtspunten : Mocht uw medicatie van uw arts/behandelaar veranderen, neem dan contact op met uw behandelend Care for Women specialiste over dit product. Bij besmetting met Corona adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts om af te stemmen of u deze behandeling voort kunt zetten.


Samenstelling
D-Mannose 500 mg
Vitamine C 80 mg 100%

Hulpstoffen : Isomalt (bindmiddel) Microcrystalijne cellulose (vulmiddel) Ascorbinezuur Silicium dioxide (anti-klontermiddel) Magnesiumstearaat (anti-klontermiddel)rmatie Folder – Women’s D-Mannose


Overige informatie over dit product

Merk
Care For Women
Artikelnummer
856864
EAN-code
8717154030969
Inhoud
30tb

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95