Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Care For Women Care for women care (30tb)

Productomschrijving

De Women’s Care is een natuurlijke formule, welke helpt bij ongemakken tijdens de menstruatie en de overgang. Tijdens de overgang neemt de productie van het hormoon oestrogeen af.

Oestrogeen beïnvloedt veel functies van je lichaam (denk bijvoorbeeld aan je hart, bloedvaten, botten en je hoofd). Daarom is het vaak even wennen voor je lichaam om zich aan te passen aan deze nieuwe situatie. Dat je lichaam hierop reageert, kun je merken aan die bekende , maar lastige overgangsverschijnselen. Denk maar eens aan de opvliegers, vermoeidheid of stemmingswisselingen.

De Women’s Care wordt ook geadviseerd bij menstruatieklachten. Veel vrouwen hebben rond hun menstruatie te maken met uiteenlopende klachten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hoofdpijn, buikpijn, gevoelige borsten of een zere rug. Maar ook psychische klachten als je down voelen, heel veel moeten huilen of het even niet meer zien zitten komen vaak voor. Deze klachten worden samen het Premenstrueel Syndroom genoemd, ook wel PMS.

Women’s Care is een uitgebalanceerde formule en bevat o.a. Maca, welke een direct effect heeft op de schommelende hormoonspiegels. De Salie helpt tevens om het lichaam te ontspannen. De Vitamine B6 reguleert mede de hormonale activiteit in het lichaam. Ook wordt dit product geadviseerd als vrouwen geen fyto-oestrogenen mogen vanwege schildklierproblemen, borstkanker of andere medische indicaties die vragen om voorzichtigheid.

De Women’s Care kan dan, in goed overleg met de Care for Women specialiste waarbij de voor- en nadelen m.b.t. de persoonlijke situatie is afgewogen, hulp bieden.

Aanbevolen dosering : 1 capsule per dag. Innemen met water. Dagelijkse inname iedere dag op hetzelfde tijdstip. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

Aandachtspunten : Mocht uw medicatie van uw arts/behandelaar veranderen, neem dan contact op met uw behandelend Care for Women specialiste over dit product. Bij besmetting met Corona adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts om af te stemmen of u deze behandeling voort kunt zetten.

Samenstelling
Betaine (Betaine HCI) 200 mg
Salie Blad extract (Salvia Officinalis) 150 mg
Maca (Lepidium meyenii) 100 mg
Vitamine B1 (Thiamine HCI) 50 mg 4545%
Magnesium (Magnesiumcitraat) 50 mg 13%
Vitamine B6 (Pyridoxine HCI) 2 mg 143%
Foliumzuur 400 mcg 200%
Jodium (Kelp extract) 150 mcg 100%
Selenium (Selenium methionine) 125 mcg 227%
Vitamine B12 (Cyanocobalamine) 25 mcg 1000%

Hulpstoffen
Bindmiddel (isomalt)
Silicium dioxide (anti-klontermiddel)
MCC (vulmiddel)
Maltodextrine (gluten)
Magnesiumstearaat (anti-klontermiddel)

Allergenen : maltodextrine (gluten)

Overige informatie over dit product

Merk
Care For Women
Artikelnummer
856862
EAN-code
8717154030945
Inhoud
30tb

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95