Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Canesten Gyno Balance Gel

Productomschrijving

Bacteriële vaginose is de meest voorkomende vaginale infectie bij vrouwen in hun vruchtbare fase. Canesten Gyno Balance Gel is een klinisch bewezen meerdaagse effectieve bahandeling bij bacteriële vaginose. Het verlicht effectief de symptomen van bacteriële vaginose en verlicht zo de sterke, onaangename vaginale geur en ongewone afscheiding. Canesten, je voelt je snel weer jezelf.Symptomen en oorzaken Een bacteriële vaginose herken je aan symptomen zoals sterke vaginale geur (visachtige geur) en grijs witte waterige afscheiding. Een bacteriële vaginose ontstaat doordat de bacteriën die van nature voorkomen in je vaginale flora de overhand krijgen en sneller gaan groeien. De oorzaken hiervoor kunnen o.a. zijn: te veel en té grondig wassen met zeep, het gebruik van vaginale spoelingen of deoderant, menstruatie of zwangerschap, sperma, gebruik van antibiotica of andere medicatie. De symptomen van bacteriële vaginose behandel je effectief met een vaginale gel zoals Canesten Gyno Balance Gel. Breng de gel 7 dagen inwendig aan met de voorgevulde tubes met applicator, ter behandeling van de symptomen. Canesten Gyno Balance Gel is een fijne inwendige behandelvorm in het geval je liever een gel gebruikt dan een capsule. Ook tijdens je zwangerschap kun je, in overleg met je arts, Canesten Gyno Balance Gel gebruiken. Canesten Gyno Balance is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

  • Verlicht de onaangename geur en de afwijkende vaginale afscheiding
  • Klinisch bewezen hygiënische behandeling van voorgevulde tubes met applicator
  • Beperkt de groei van ongewenste bacteriën door herstel van de pH balans
  • Ondersteunt goede bacteriën voor herstel van het natuurlijke milieu


Over het merk

Al meer dan 40 jaar is Canesten specialist op het gebied van effectieve oplossingen bij schimmelinfecties in Europa. We helpen vrouwen en mannen met informatie rondom oorzaken, het behandelen en voorkomen van schimmelinfecties. Daarnaast zorgen we voor innovatieve oplossingen: Met Canesten Gyno hebben we het eerste en enige vrij verkrijgbare geneesmiddel bij vaginale schimmel in Nederland, een behandeling voor de symptomen van bacteriele vaginose én een handige zelftest voor het vaststellen van een vaginale infectie. Onze missie is om jou lekker in je vel te laten zitten.

Ingrediënten

Glycogeen; propyleenglycol; methylhydroxypropylcellulose; natriumlactaat; water

Dosering

Gedurende 7 dagen 1 tube per dag gebruiken

Bijwerkingen en waarschuwingen

Niet gebruiken als u probeert zwanger te worden.

Let op

Bevat melkzuur, glycogeen, propyleenglycol, methylhydroxypropylcellulose, natriumlactaat, water en pH 3,8 per tube. Zonder conserveermiddelen. Hormoonvrij.

Gebruiksinstructies

Gebruik dagelijks 1 tube gedurende 7 dagen.

Bewaaradvies

Niet gebruiken als het afsluitende lipje is afgebroken. Niet gebruiken als de houdbaarheidsdatum van de tube is verstreken. Buiten het bereik van kinderen houden.

Gezondheidsclaims

Canesten Gyno Balance behandelt de symptomen van bacteriële vaginose door herstel van de normale pH en van de bacterieflora in de vagina.

EAN(s): 8713091038662

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
839136
EAN-code
8713091038662
Inhoud
7x5ml
KOAG/KAG Toelatingsnummer
80-0117-0071

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95