Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Canesten Gyno Balance Capsules

Productomschrijving

Een bacteriële vaginose is de meest voorkomende vaginale infectie bij vrouwen in hun vruchtbare fase, 1 op de 3 vrouwen heeft er last van. Door symptomen zoals een sterke vaginale geur en ongewone afscheiding kun je je onzeker voelen. Canesten Gyno Balance capsules zijn een klinisch bewezen effectieve behandeling bij bacteriële vaginose die symptomen zoals een onaangename vaginale geur en ongewone afscheiding verlicht. Het werkt snel: verlichting van de onaangename geur vanaf de eerste toediening. Canesten, je voelt je snel weer jezelf. Symptomen en oorzaken Een bacteriële vaginose herken je aan symptomen zoals sterke vaginale geur (visachtige geur) en grijs-witte waterige afscheiding. Bacteriële vaginose ontstaat doordat de bacteriën die van nature voorkomen in je vaginale flora de overhand krijgen en sneller gaan groeien. De oorzaken hiervoor kunnen o.a. zijn: menstruatie of zwangerschap, sperma, gebruik van antibiotica of andere medicatie of het te vaak wassen met zeep of vaginale douches/deoderant. Een bacteriële vaginose behandel je effectief met een vaginale capsule zoals Canesten Gyno Balance Capsule. Breng de capsule 7 dagen inwendig in, ter behandeling van de symptomen. De capsules van Canesten Gyno Balance zijn gevuld met een gel, die inwendig vrijkomt en zo zijn werk kan doen. Geen gedoe, makkelijk in te brengen, milde samenstelling en effectief om de symptomen te verlichten. Ook tijdens je zwangerschap kan je Canesten Gyno Balance Capsule gebruiken in overleg met je arts. Canesten Gyno Balance is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

  • Verlicht de onaangename geur en de afwijkende vaginale afscheiding vanaf de eerste toediening
  • Klinisch bewezen hygiënische behandeling met vaginale capsules
  • Beperkt de groei van ongewenste bacteriën door herstel van de pH balans
  • Ondersteunt goede bacteriën voor herstel van het natuurlijke milieu


Over het merk

Al meer dan 40 jaar is Canesten specialist op het gebied van effectieve oplossingen bij vaginale infecties in Europa. We helpen vrouwen en mannen met informatie rondom oorzaken, het behandelen en voorkomen van vaginale infecties. Daarnaast zorgen we voor innovatieve oplossingen: Met Canesten Gyno hebben we het eerste en enige vrij verkrijgbare geneesmiddel bij vaginale schimmel in Nederland, een behandeling voor de symptomen van bacteriele vaginose én een handige zelftest voor het vaststellen van een vaginale infectie. Onze missie is om jou lekker in je vel te laten zitten.

IngrediëntenDosering

Gedurende 7 dagen 1 vaginale capsule per dag gebruiken

Bijwerkingen en waarschuwingen

Niet gebruiken als u probeert zwanger te worden.

Let opGebruiksinstructies

Gebruik dagelijks 1 vaginale capsule gedurende 7 dagen.

Bewaaradvies

Niet gebruiken als de houdbaarheidsdatum van de vaginale capsule is verstreken. Buiten het bereik van kinderen houden.

Gezondheidsclaims

Canesten Gyno Balance Capsule behandelt de symptomen van bacteriële vaginose vanaf de eerste toediening door herstel van de normale pH en van de bacterieflora in de vagina.

EAN(s): 4057598011372

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
87178498
EAN-code
4057598011372
Inhoud
7caps
KOAG/KAG Toelatingsnummer
80-0117-0071

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99