Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Bepanthen Intensief Lotion

Productomschrijving

Bepanthen Intensief Lotion is een zachte, vette lotion (bodylotion, body lotion) die het natuurlijke huidherstel dagelijks intensief ondersteunt*. Door aanvulling te geven op natuurlijke huidvetten legt Bepanthen Intensief Lotion ook een beschermend laagje op de kwetsbare huid, droge huid en ruwe huid zonder haar af te sluiten. De lotion verzacht en hydrateert de huid van je armen, benen en buik. Je huid voelt snel weer soepel aan. De lotion bevat een zacht geurend parfum wat zorgt voor een heerlijk luxe gevoel. Bepanthen Lotion is een heerlijke droge huid bodylotion.* Bepanthen bevat dexpanthenol. Deze stof heeft de bekende eigenschap het huidherstel te ondersteunen.

  • Verzorgt, verzacht en hydrateert
  • Ondersteunt het natuurlijke huidherstel*
  • Smeert gemakkelijk uit, trekt snel in
  • Zonder kleurstoffen en conserveermiddelen


Over het merk

Bepanthen, al 75 jaar liefde voor de huid, al meer dan 15 jaar in Nederland. Bij Bepanthen vinden wij de huid fascinerend. Wij beschermen, verzorgen én herstellen de huid samen met professionals, zodat onze producten alleen ingrediënten bevatten die goed zijn voor de huid. Niets meer, niets minder. Bepanthen is wereldwijd én in Nederland de nummer 1 in de categorie medicinale huidverzorging*.* IRI, scanning data Food/Drug, MAT P062020.

Ingrediënten

water; vloeibare paraffine; octyl stearaat; vaseline; cetearyl octanoaat (verwant aan huidvet); dexpanthenol; PEG-22/dodecyl glycol; copolymeer; propyleen glycol; sorbitaan oleaat; pentylene; glycol; glycerin; sodium lactate; melkzuur; serine; ureum; sorbitol; natrium chloride; allantoine; magnesium sulfaat; phenoxy-ethanol; isopropyl myristaat; DL-lactone; parfum; lanolin alcohol; cetearyl alcohol.

Dosering

Dagelijks aanbrengen op betreffende delen van de huid. Naar behoefte herhalen, bijvoorbeeld bij een gespannen gevoel van de huid.

Bijwerkingen en waarschuwingen

Niet te gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingredienten.

Let op

Bevat o.a. dexpanthenol.

Gebruiksinstructies

Om de huid in goede conditie te houden Bepanthen Intensief Lotion dagelijks aanbrengen op betreffende delen van de huid. Naar behoefte herhalen, bijvoorbeeld bij een gespannen gevoel van de huid.

Bewaaradvies

Niet boven 25 ?C bewaren, buiten bereik van kinderen.

Gezondheidsclaims

Bepanthen Intensief Lotion bij droge, gespannen en kwetsbare huid. Ter verzorging en verzachting van de huid bijvoorbeeld op handen, voeten en benen.

EAN(s): 8713091025525

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
807560
EAN-code
8713091025525
Merk
Bepanthen
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95