Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Attitude Nature+ Afwasmiddel wild flowers (700ml)

Productomschrijving

Afwasmiddel, wild flowers

Wist je dat zeep werkt door resten en vet vast te grijpen en weg te wassen? Het is als een krachtveld voor voedsel! ATTITUDE vloeibaar afwasmiddel is geparfumeerd met verfrissende wilde bloemen en gebruikt enkel plantaardige en op mineralen gebaseerde natuurlijke ingrediënten. Het reinigende schuimende effect is hard voor vet en zacht voor je handen. Het afwasmiddel is daarom EWG VERIFIED™.

Gemaakt van plantaardige en minerale ingrediënten zoals groene thee is het een diepreinigend middel dat efficiënt vuile vaat reinigt en onzuiverheden wegwast. Geeft een schuimend effect dat zacht is voor de handen maar krachtig voor vet.

Gebruik 2 ml per liter heet water of ongeveer 15 ml voor water in een standaard gootsteen. Niet geschikt voor automatische vaatwassers. Voor hardnekkige vlekken pomp rechtstreeks op het oppervlak en schrob.

<5% anionische oppervlakte-actieve stoffen (natrium coco-sulfaat), <5% niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen (lauryl glucoside). Bevat ook: Water, natriumchloride, natriumgluconaat, natriumcitraat, extract van camellia sinensis (groene thee) blad, hexylsalicylaat (bloemen), amylsalicylaat (bloemen).

Bij ATTITUDE hebben we het tot onze missie gemaakt om producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met een minimale impact op de gezondheid.De NATURE + TECHNOLOGY™ collectie is geïnspireerd door de kracht van de natuur en is ontworpen met jouw gezin en de planeet in gedachten. Deze doeltreffende huishoudproducten zijn vervaardigd met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten op plantaardige basis en zullen uw hele huis doen stralen dankzij hun reinigende en ontgeurende eigenschappen.Onze NATURE + TECHNOLOGY™ lijn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en omvat schoonmaakmiddelen, natuurlijke vaatwas- en wasmiddelen. Daarnaast is er een aparte lijn verkrijgbaar die speciaal is afgestemd op uw kleintjes. Onze producten zijn dermatologisch getest en dermatologisch getest, zodat u uw huishoudelijke taken kunt uitvoeren terwijl u de impact op uw huid tot een minimum beperkt.Alle producten binnen de NATURE + TECHNOLOGY™ collectie zijn ECOLOGO® gecertificeerd. De ECOLOGO®-certificering maakt deel uit van ATTITUDE’s streven naar een geringere belasting van het milieu. Het keurmerk geeft aan dat onze huishoudelijke producten zijn onderworpen aan strenge wetenschappelijke tests en/of uitgebreide audits om te voldoen aan door derden opgestelde normen. Deze normen hebben betrekking op een reeks criteria, waaronder materialen, energie, productie, gezondheid, milieu, productprestaties, gebruik, productbeheer en innovatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Attitude Nature+
Artikelnummer
DN6432
EAN-code
626232431735
Inhoud
700ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95
Bekijk meer van