Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Alfytal Broccoli pure-sprouts (90vc)

Productomschrijving

Broccoli Pure-Sprouts


100% BROCCOLIKIEMENEXTRACT, 90 CAPSULES, VEGETARISCH


Premium Quality
SAMENSTELLING
2 capsules (dagdosering) bevatten:
Broccolikiemenextract 20:1 1000 mg
levert sulforafaan 4 mg
(gestandaardiseerd op 4.000 ppm sulforafaan)

Hulpstoffen: Natuurlijke cellulose, Aardappelzetmeel, Vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose.


Vrij van: gist, melk, lactose, suiker, soja, kleur-, geur- en smaakstoffen, gluten en de meeste bekende
allergenen.


Gebruik:
1 tot 2 capsules dagelijks bij de maaltijd, tenzij anders voorgeschreven.
Bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap of lactatie is het aan te bevelen voor gebruik een deskundige raadplegen. Niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor het behouden van een gezond leven. Droog en koel bewaren, buiten bereik van jonge kinderen. Bevat drooghoudzakje – niet voor consumptie.


Kenmerken:
Broccoli bevat een aantal zeer effectieve bioactieve stoffen. Een daarvan is sulforafaan, een isothiocyanaat. Broccolikiemen bevatten 30 tot 50 maal meer isothiocyanaten dan de uitgegroeide broccoli. Het extract in Broccoli Pure-Sprouts is van de hoogst haalbare kwaliteit en gestandaardiseerd op 4.000 ppm sulforafaan. Dit geeft de zekerheid dat men altijd een constante hoeveelheid bioactieve ingrediënten krijgt. Een dagdosering van 2 capsules komt overeen met 20 gram verse broccolikiemen. Alfytal Broccoli Pure-Sprouts kan prima dienen ter vervanging van verse kiemen of als aanvulling daarop.


Let op!
Dit is een puur broccolikiemenextract, dus geen broccolizaad. Zaad bevat geen sulforafaan, maar de voorloper daarvan: sulforafaanglucosinolaat. Dit zal altijd eerst moeten worden omgezet in het werkzame sulforafaan met behulp van myrosinase. Men heeft dus geen enkel idee hoeveel er van het glucosinolaat uiteindelijk wordt omgezet in sulforafaan. Met Broccoli Pure-Sprouts heeft men de zekerheid van een vaste hoeveelheid effectief sulforafaan.


Overige informatie over dit product

Merk
Alfytal
Artikelnummer
898674
EAN-code
8717524924072
Inhoud
90vc

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95