€ 0,00
Homepage

Lichaamsverzorging

Hier vind je alle verzorgingsproducten voor het lichaam. Voor zowel mannen als vrouwen en kinderen.

Gratis cadeau bij uw bestelling!
Bekijk hier het assortiment van Nivea
Bekijk hier het assortiment van Kneipp
Sorry, de video kon niet worden opgehaald.
25%Korting
Scholl Velvet Smooth Elektronische Voetvijl

Scholl Velvet Smooth Elektronische Voetvijl

Stuk € 39,99€ 29,99 Waardering: 4 sterren
Bekijk Scholl velvet smooth elektronische v... Winkelmandje
Bekijk hier het assortiment van Gillette
Bekijk hier het assortiment van Always
Bekijk hier het assortiment van Neutral
Bekijk hier alle producten voor ontharing
Bekijk hier het assortiment van Seven Days
Bekijk hier het assortiment van AXE!
Lichaamsverzorging

verzorging

Lichaamsverzorging

Een van de belangrijkste dingen wat persoonlijke hygiene betreft is natuurlijk lichaamsverzorging. Onder persoonlijke verzorging bedoelen we onderhand Deoderant, Ontharingsproducten, Zonnebrandcreme en Massageproducten. Met huidproblemen kunt u hier dus goed terecht, zoals u in de recensies kunt zien. Omdat uiterlijke verzorging belangrijk is maar jezelf ook een goed gevoel geeft, kunt u ook anderen een geschenkset geven.

Make-up

Voor veel vrouwen is make-up een belangrijk onderdeel van hun persoonlijke verzorging. Je voelt je beter in je vel met de juiste make-up. Drogisterij.net bied u een weide variatie aan make-up aan van veel bekende merken als Maybelline en Max Factor. Voor een vlekkerige of bleke huid kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van Foundation of een Concealer. Een goede tip om er stralend uit te zien is het gebruik van lipstift of een subtiele lipgloss. Ook voor uw nagels is er een uitgebreide categorie aan producten.

Baby verzorging

Bij verzorging bedoelen we niet alleen persoonlijke verzorging, maar natuurlijk ook de verzorging van anderen zoals uw Baby. Uw baby is natuurlijk snel aan het groeien en heeft de juiste verzorging nodig. Ook de essentiele dagelijkse producten als luiers en babydoekjes vind u op drogisterij.net.

Haarverzorging

Om een goede indruk te maken is een verzorgd kapsel erg belangrijk. Niemand wil vet haar of haar dat uitvalt. Zelfs hoofdluis kan voorkomen en erg vervelend zijn. Niet alleen de hygiene van uw haar is belangrijk maar een mooi kapsel kan u veel zelfvertrouwen geven. Met de juiste shampoo of mischien zelfs een nieuwe kleur maakt u net dat verschil.

Gezichtsverzorging

Voor uw gezicht is niet alleen make-up belangrijk, ook vind u hier onder andere producten voor rimpels, slechte tanden, acne en verzorging voor mannen.

Bekijk de voordelen van Drogisterij.net
POPULAIRE PRODUCTEN
POPULAIRE CATEGORIEEN
POPULAIRE MERKEN
SERVICE
DROGISTERIJ.NET