Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Medisana Shiatsu nek massagekussen nm 860 (1ST)

1ST
€ 79.90
Dit product wordt gratis thuisbezorgd

Productomschrijving

Met de NM 860 kunt u op unieke wijze uw schouders, nek, maar ook andere vastzittende spieren losmaken met een bijzondere Shiatsu-Massage.

Dankzij de 2 roterende massagekoppen kunt u zeer gericht te werk gaan en deze authentieke massagetechniek toepassen op de moeilijk bereikbare lichaamsdelen als nek, schouders en rug.
Hierdoor is een zelfmassage nog effectiever dan wanneer u de massage door iemand anders laat doen: u weet immers zelf het beste waar de behandeling nodig is, en welke druk het meeste effect sorteert.
De druk regelt u namelijk door de handvaten op de door u gewenste sterkte aan te trekken, zodat u precies de Shiatsu massage krijgt die u het prettigst of meest heilzaam vindt.

De roterende Shiatsu-massagekoppen kunt u instellen in 2 rotatiesnelheden, en desgewenst voorzien van extra warmte om de doorbloeding sneller op gang te helpen.
Als u eenmaal ontdekt heeft hoe prettig de NM 860 Shiatsu-Massage voor nek en schouders is, zult u hem ook leren waarderen op andere lichaamsdelen als dij- en onderbenen en bijvoorbeeld de onderrug.
Hierdoor is de NM 860 een veelzijdige alleskunner die u van top tot teen zal helpen ontspannen en vastzittende spieren met het grootste gemak weer los zal maken.

Korte omschrijving : Intensieve shiatsu-massage voor de nek, schouders, rug, buik, onder- en bovenbenen met vier roterende massagekoppen en zelf instelbare massage-intensiteit.

Overige informatie over dit product

Merk
Medisana
Artikelnummer
903343
EAN-code
4015588889615
Inhoud
1ST

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95