Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Mattisson Healthstyle Granaatappel 500mg (60tb)

Productomschrijving

Granaatappels (Punica granatum) zijn oorspronkelijk afkomstig uit het voormalige Perzië. Granaatappels worden daarnaast reeds eeuwenlang gekweekt in de gebieden rond de Middellandse Zee en andere subtropische gebieden. Daar groeit de granaatappel aan een hoge struik met lange, doornige takken als de vrucht van deze struik. Granaatappels hebben een leerachtige bruine, rode/oranje schil met een kroontje. Met daarin rozerode vruchtjes, omgeven door witte vliezen.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Gebruik en bewaren
1-2 x daags 1 tablet tijdens of na de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Tablet met water innemen.
Koel, droog en gesloten bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Allergenen vrij

Ingredienten
Granaatappel-extract (40% ellaginezuur), organisch rijstconcentraat, rijstzetmeel, croscarmellose natrium, microkristallijne cellulose, rijstzemelen extract.

Voedingswaarde per tablet
Granaatappel-extract (Punica granatum) 500 mg

Overige informatie over dit product

Merk
Mattisson Healthstyle
Artikelnummer
798000
EAN-code
8717677968398
Inhoud
60tb

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95