Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

HG Koffiemachine reinigingstabletten (10st)

Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.

Productomschrijving

Het malen van koffiebonen en het met druk zetten van koffie zorgt voor een aanslag van koffievetten en oliën in het interne systeem en de leidingen van (vol)automatische koffiemachines. HG universele reinigingstabletten voor koffiemachines zorgen niet alleen voor een blijvende, optimale koffiesmaak, maar zijn ook essentieel voor een lange levensduur van uw machine en het voorkomen van storingen. De HG reinigingstabletten zijn getest op/geschikt voor onder andere (vol)automatische koffiemachines van Siemens, Bauknecht, Illy, Delonghi, Philips, Bosch, Krups, Solls, Saeco, Kenwood en AEG.

Geadviseerd wordt om de koffiemachine na ca. 100 – 150 koppen te reinigen of anders 1x in de 2 weken. Volg, voor de meest effectieve reiniging, de instructies van het reinigingssprogramma zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing van uw koffiemachine of zichtbaar op display hiervan.

Waarschuwingen
• Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
• Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
• Buiten bereik van kinderen houden.
• Na het werken met dit product de handen grondig wassen.
• BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijl; blijven spoelen.

Overige informatie over dit product

Merk
Hg
Artikelnummer
837447
EAN-code
8711577223274
EAN-code
8711577223274
EAN-code
8711577227678
Inhoud
10st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95