Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Dove Bodylotion intensief (400ml)

Productomschrijving

  • • Dove Body Love Intense Care Bodylotion herstelt de zeer droge huid
  • • Deze bodylotion is geformuleerd met een uniek Ceramide Restoring Serum
  • • Biedt diepe voeding voor een herstelde en gezond uitziende huid
  • • De voedende bodylotion trekt snel in en geeft tot 48 uur hydratatie
  • • Dove Body Love Intense Care Bodylotion voedt de huid diep
  • • Deze rijke lotion is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen


Bij Dove geloven we in 'Body Love'. Dat betekent dat we voor ons lichaam zorgen en het wat liefde tonen, ongeacht hoe we over ons lichaam denken. Zet om te beginnen je dagelijkse huidverzorging om in een ontspanmomentje. Met Dove Body Love Intense Care Bodylotion geef je jezelf diepe voeding voor een herstelde en gezond uitziende huid. Bescherming tegen een zeer droge huid begint met je huid de zorg te geven die het verdient. Dove Body Love Intense Care Bodylotion is geformuleerd met een uniek Ceramide Restoring Serum. Deze mix van ingrediënten werkt samen met je lichaam om natuurlijke ceramiden te creëren. Dit helpt het huidoppervlak van binnenuit af te sluiten en de barrière te versterken om vochtverlies te voorkomen. Dove weet dat een zeer droge huid lastig kan zijn en het is niet altijd gemakkelijk om je huid er op zijn best uit te laten zien. Maar het is niet nodig om op te geven. Met een snel absorberende formule helpt Dove Body Love Intense Care Body Lotion de zeer droge huid te transformeren in een langblijvende zachte, gladde en stralende huid. De verzorging van een zeer droge huid begint met het juiste niveau van voeding van een bodylotion die de huid de hele dag gehydrateerd houdt. Dove Body Love Intense Care Body Lotion houdt tot 48 uur vocht vast diep* in het huidoppervlak, waardoor de huid hersteld en zacht aanvoelt. Dove zet zich in om te investeren in duurzamere plastic keuzes om het gebruik van nieuw plastic te verminderen. Daarom zijn alle Dove-flessen gemaakt van 100% gerecycled plastic**. En als je houdt van huidverzorgingsproducten die zowel voor de planeet als voor je huid zorgen, zoek dan niet verder dan Dove Body Love. Dove test namelijk nergens ter wereld op dieren en is PETA-gecertificeerd Cruelty-Free. * Binnen het stratum corneum ** Exclusief dop

Overige informatie over dit product

Merk
Dove
Artikelnummer
903992
EAN-code
8711600453975
Inhoud
400ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95