Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Zwitsal Woezel En Pip Zeep

Productomschrijving

Maakt handjes wassen nog leuker! Zwitsal Zeep - 2 x 90 g - Woezel & Pip maakt handjes wassen voor jou kleintje nog leuker!

u0095 Hypoallergeen.
u0095 Dermatologisch getest.
u0095 Met rijke voedingsstoffen die het huidje helpen te beschermen tegen uitdrogen.
u0095 Ideaal voor de dagelijkse hygiene van de handjes en het huidje.
u0095 Met de vertrouwde geur van Zwitsal.
u0095 Voor een knuffelzacht huidje.

De Zwitsal Zeep Woezel & Pip maakt handen wassen voortaan nog leuker. Leg het stuk zeep van Woezel & Pip voortaan bij de kraan neer en je zult zien dat je kleintje nog vaker de handjes gaat wassen. Dat kan ook niet anders met de leuke afbeelding van Woezel & Pip die ook op het zeepblok staat afgebeeld. De zeep ligt lekker in de hand en heeft binnen enkele seconden een verzachtend effect. De rijke voedingsstoffen in de zeep helpen het huidje dagelijks te beschermen tegen uitdroging. Niet alleen geschikt voor het wassen van de handjes dus; ook voor de nodige verzorging van de handen en het huidje is Zwitsal Zeep Woezel & Pip ontwikkeld. De zeep bevat een formule die ervoor zorgt dat de handjes knuffelzacht worden na iedere wasbeurt. Niet alleen de handjes kunnen worden verzorgd met de Zeep van Zwitsal. Ook is het product te gebruiken tijdens het badderen of douchen. Ideaal voor de dagelijkse hygiene van de handjes en het huidje. De rijke voedingsstoffen in de Zwitsal Zeep Woezel & Pip helpen de huid te beschermen tegen weer en wind. Heeft jouw kleintje vaak last van een schraal en droog huidje? Ook dan is de Creme Zeep van Zwitsal de beste verzorging.

Gebruiksinformatie De natte huid tijdens het douchen insmeren. Even laten intrekken en daarna afspoelen met warm water.


Veelgestelde vragen over

1. Kan de Zwitsal Zeep Woezel & Pip voor het hele lichaam van mijn kindje gebruikt worden?
De Zwitsal Zeep Woezel & Pip kan bij het handen wassen of het badderen/douchen worden gebruikt. De speciale formule zorgt er voor dat de huid niet uitdroogt.

2. Vanaf welke leeftijd kan ik de zeep van Woezel & Pip gebruiken voor mijn kleintje?
Tijdens het badderen kan de zeep al vanaf 6 maanden tot 1 jaar worden gebruikt. Je kunt de zeep dan zachtjes over het lichaam wrijven voor de beste verzorging. Om de handjes te kunnen wassen zal je kleintje al wat ouder moeten zijn. Denk hierbij aan een leeftijd van ongeveer 2 jaar.


Toepassing
Dagelijks te gebruiken voor baby's en volwassenen.

EAN(s): 8712561679442

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
857007
EAN-code
8712561679442
Inhoud
2x90gram

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95