Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Zwitsal Slaap Zacht Bad- & Wasgel Lavendel

Productomschrijving

Vertrouwde producten voor Baby, Peuter, Kleuter en Mama. Zwitsal Slaap Zacht Baby - 200 ml - Bad- & Wasgel Lavendel is ideaal voor het tegemoet gaan van een rustige nacht door de toevoeging van lavendel en kamille.

• Zeepvrij.
• Met lavendel- en kamille-extracten, voor een rustgevende werking.
• pH-huidneutraal, dermatologisch getest en mild.
• Dermatologisch getest.
• Hypoallergeen.
• Voor een knuffelzacht huidje.

Zwitsal Slaap Zacht Bad- & Wasgel Lavendel is geschikt voor het badderen en douchen van je kleintje. De toevoeging van lavendel en kamille maakt het gebruik extra rustgevend voor het slapen gaan. Rustig slapen is natuurlijk essentieel voor je kindje, maar ook voor jou is het prettig als je kindje een goede nachtrust heeft. De Slaap Zacht Bad- & Wasgel van Zwitsal is hier uiterst geschikt voor. Niet alleen zorgt de toevoeging van lavendel voor een rustgevende nacht, ook laat het een heerlijke geur achter over de huid van je kindje. Dit in combinatie met de vertrouwde geur van Zwitsal maakt dat je er het liefst zelf mee zou willen badderen. De Bad- & Wasgel is uiteraard niet alleen voor de avonden bestemd, je kunt je kindje er ook in de ochtend mee badderen en wassen. Dit zorgt voor een perfecte start van de dag. Zwitsal Slaap Zacht Bad- & Wasgel geeft naast een heerlijke geur en een rustgevend gevoel ook een goede verzorging voor het huidje van je kleintje. De toevoeging van kamille-extracten zorgt voor een knuffelzacht eindresultaat. Kies voor de beste verzorging voor je kindje én voor het vertrouwde van Zwitsal met de Slaap Zacht Bad- & Wasgel.

Gebruiksinformatie Gebruik de Bad- & Wasgel tijdens het douchen of badderen. Maak het huidje eerst nat voordat je het product zachtjes aanbrengt. Verdeel de gel over het huidje, laat even intrekken en spoel voorzichtig af met water.
Voor het slapen gaan je kindje badderen met Slaap Zacht Bad- & Wasgel met lavendelgeur heeft een rustgevende werking. Rustig slapen is essentieel voor je kleintje. Maar ook voor jou is het prettig als je kindje goed slaapt!

Veelgestelde vragen over Q: zijn er nog andere producten met lavendel? A: de slaap zacht met lavendel range bestaat uit: Massageoliegel, Bodycrème en Bad- Wasgel (200 en 400ml)

1. Wanneer kan ik de bad- en wasgel het beste gebruiken?
De Zwitsal Slaap Zacht Bad- & Wasgel kan bij iedere badje en iedere douchebeurt worden gebruikt. De rustgevende werking door toevoeging van lavendel maakt het product extra geschikt voor het slapen gaan.

2. Hoeveel bad- en wasgel moet ik per badje gebruiken?
Je kunt zelf bepalen hoeveel van de Zwitsal Bad- & Wasgel je gebruikt. Begin altijd met een kleine hoeveelheid en beslis hierna of je meer nodig hebt. Op deze manier kan je zo lang mogelijk genieten van het product zonder dat het verspild wordt.


EAN(s): 8712561840750

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
213590
EAN-code
8712561840750
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99
Bekijk meer van