Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Zantac Redugas

20st
Adviesprijs € 9.99 € 8.63
14% korting

Productomschrijving

Snelle verlichting van opgeblazen gevoel., Verlicht snel spanning en ongemak., Herstelt de natuurlijke darmflora., Vermindert nieuwe gasvorming., Pepermuntsmaak. Zantac Redugas™ zorgt voor snelle verlichting van een opgeblazen gevoel en herstelt de natuurlijke darmflora dankzij Lycosyl, een effectieve combinatie van simethicone en inuline. Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingDosering• Volwassenen (18 jaar en ouder): neem 1 tablet na de maaltijd of voor het slapen gaan wanneer symtomen zich voordoen.
• De tabletten dienen goed gekauwd te worden voor het doorslikken.
• Neem niet meer dan 4 tabletten per dag in.IngrediëntenIngrediënten: Lycosyl™ (een gepatenteerde samenstelling die geformuleerd wordt met simethicone en inuline), sorbitol, siliciumdioxide, zetmeel, magnesiumstearaat en pepermuntaroma.AllergeneninformatieTe Gebruiken BijDe tabletten dienen goed gekauwd te worden voor het doorslikken. Niet meer dan 4 tabletten per dag. Als u een dosis vergeet, is het niet nodig de volgende dosis te verdubbelen, maar ga na de volgende maaltijd gewoon weer verder met de behandeling. Dit product mag niet langer dan 4 weken achter elkaar gebruikt worden.Niet te gebruiken bijNeem niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid.
Gebruik Zantac Redugas niet als u allergisch bent voor één van de ingrediënten.
Voor kinderen onder de 18 jaar wordt het aanbevolen om voor gebruik contact op te nemen met uw huisarts.
Als u zwanger bent of borstvoeding geeft wordt het aanbevolen om voor gebruik contact op te nemen met uw huisarts.Gevaarlijke stoffen

EAN(s): 8710537041040

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
904983
EAN-code
8710537041040
Inhoud
20st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99
Bekijk meer van