Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Yarrah Bio Kattenbakvulling

Productomschrijving

100% Biologisch! Kattenbakvulling van 100% biologische, super-absorberende klei. De klei bindt zich aan de ontlasting en maakt er gemakkelijk uitschepbare klonten van. Het kattengrit is daarmee niet alleen handig, maar hoeft ook minder vaak te vervangen te worden en is daardoor zuinig in gebruik. De toegevoegde, biologische oliën zorgen dat de geur tot een minimum gereduceerd wordt.
Voordelen van de biologische kattenbakvulling van Yarrah:
- Klei, oliën, vetten en mineralen uit gecontroleerde, organische bronnen
- Vrij van chemicaliën, reinigingsmiddelen of parfums
- Geen vulsel toegevoegd, zoals bij andere merken kattenbakvulling wel gebeurt
- Fijne, sterk absorberende korrel
- Stofvrij
- Geurvrij
- Milieuvriendelijk

Is het tijd om de kattenbak te verschonen? Dan kan de kattenbakvulling als compost worden gebruikt in de tuin. 1kg Yarrah biologische kattenbakvulling kan gelijk gesteld worden aan 2kg reguliere kattenbakvulling.

Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer. Bio is voor Yarrah geen hype, maar een bewuste keuze om een positieve verandering teweeg te brengen. Leveranciers worden persoonlijk bezocht om de hechte relatie te onderhouden en de kwaliteit van de biologische producten verder te verbeteren. Geen verborgen ingrediënten, geen chemische toevoegingen, gewoon zuiver biologisch voer voor honden en katten sinds 1992.

Samenstelling:
100% biologische klei

Gebruiksadvies:
1. Snij een hoek uit de zak die groot genoeg is. Strooi minimaal 10 à 15 cm vulling in een schone kattenbak. Houd een afstand van 30 cm tussen de zak en de schone kattenbak.
2. Verwijder dagelijks de klonten met een daarvoor geschikt schepje. Voor het beste resultaat zorg je dat er steeds 10 à 15 cm verse Yarrah vulling in de kattenbak ligt. Nooit tegelijk gebruiken met een ander merk kattenbakvulling.
3. Gooi de klonten bij het afval, NOOIT IN HET TOILET. Verse Yarrah BIO klompvormende kattenbakvulling kan vermengd worden met aarde voor een natuurlijke bemesting van je tuin.
4. Bewaar Yarrah kattenbakvulling op een droge plaats. EAN(s): 8714265973727

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
864458
EAN-code
8714265973727
Inhoud
7 Kilo

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95