Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Woolite Wasmiddel White Brilliance 75 Wasbeurten

Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.

Productomschrijving

Speciaal wasmiddel voor wit wasgoed. Wast en verzorgt effectief witte kleding. Tegelijkertijd beschermt het tegen verkleuring van het wasgoed, kleurvervaging en veranderingen in de vorm van het wasgoed.

- Voor de witte was.
- Beschermt uw wasgoed, zelfs de meest kwetsbare.

Geschikt voor handwas en wasmachine.
Doseerfles 4,5 liter, 75 wasbeurten. Waarschuwing: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN; voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; conactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. NA INSLIKKEN; bij onwel worden een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. EAN(s): 5900627056983

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
7056983
EAN-code
5900627056983
Inhoud
4,5ltr

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99
Bekijk meer van