Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Wonder Core Yoga Strap - Orange (1st)

Productomschrijving

  • Verleng je lichaam tijdens rekoefeningen en relaxatie training
  • Te gebruiken door beginnende en ervaren yogi
  • Voorkomt het overstrekken en forceren tijdens oefeningen
  • Voorzien van een antislip laddergesp sluiting

Yoga oefeningen bestaan in veel verschillende vormen. De ene houding voer je gemakkelijk uit, terwijl de andere houding juist zeer uitdagend is. Bijvoorbeeld omdat de nodige flexibiliteit vereist wordt van je lichaam. Om je hierbij te helpen zijn er diverse yoga accessoires op de markt. Een van die accessoires is een yoga belt.

Als je bijvoorbeeld met je armen niet bij je voeten kunt komen, dan kan je een yoga strap gebruiken om je armen te verlengen zodat je alsnog in de juiste houding komt. Doordat de Wonder Core Yoga Strap af te stellen is op jouw ideale lengte, bepaal je precies hoe ver je eigen lichaam komt en hoeveel ondersteuning je nodig hebt.

Bovendien kies je door het gebruiken van een yoga strap voor veiligheid en zekerheid. Want door het gebruik voorkom je forceren en overstrekken. Daarom is de Yoga riem een verstandig accessoire om te gebruiken bij nieuwe of uitdagendere oefeningen. Of je nu begint met yoga of een ervaren yogi bent, voor elk niveau is de Yoga Strap geschikt. En dankzij het compacte formaat is de riem zowel thuis als in de studio te gebruiken.

De Wonder Core Yoga Strap is gemaakt van een verstevigde katoenen band voorzien van een antislip laddergesp sluiting.

Overige informatie over dit product

Merk
Wonder Core
Artikelnummer
DN2067
EAN-code
08719128649092
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95