Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Voltaren Emulgel 1,16% Gel

Productomschrijving

1. Verlicht de pijn
2. Remt ook de ontsteking

Voltaren Emulgel is een receptvrij geneesmiddel voor lokale toepassing. Voltaren Emulgel is werkzaam bij milde tot matige gewrichtspijn van knie of vingers. Het speciale aan deze gel is dat het zowel pijnverlichtend als ontstekingsremmend is.

Voltaren Emulgel is een gel die op de huid wordt toegepast om pijn te verlichten en ontsteking en zwelling tegen te gaan bij milde tot matige gewrichtspijn van knie of vingers.

Gebruik
4 maal per dag aanbrengen op de te behandelen zone gedurende maximaal 3 weken. Wrijf zachtjes een kleine hoeveelheid van Voltaren Emulgel op de huid waar u pijn heeft. De benodigde hoeveelheid varieert afhankelijk van de grootte van de pijnlijke plek. Normaal gesproken zal een hoeveelheid in de orde van grootte van een kers tot een walnoot voldoende zijn. Je kunt een licht verkoelend effect waarnemen, wanneer je de gel inwrijft. Was je handen na gebruik van de Voltaren Emulgel, behalve natuurlijk als je handen de te behandelen plek waren. Transdermaal gebruik.

Leeftijd
Voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar

Werkzame stof
Voltaren Emulgel bevat 11.6mg van de werkzamestof diclofenac diethylammonium.

Ingrediënten
1 g bevat 11,6 mg diclofenac diethylammonium.
Hulpstoffen: carbomeer, macrogolcetostearylether, cocoylcaprylocapraat, diethylamine, isopropylalcohol, propyleenglycol, vloeibare paraffine, parfum cream 45 (bevattende benzylbenzoaat), gezuiverd water.

Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter om te kijken of dit product geschikt is voor u.

Waarschuwingen
Voltaren Emulgel 1.16% gel (diclofenac diethylammonium) is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken als u ooit een allergische reactie heeft gehad voor diclofenac of andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen.

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Indicatie: Lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn van knie of vingers.
Contraindicatie: Niet gebruiken bij allergie voor n van de stoffen in dit medicijn. Overgevoeligheid voor NSAIDs, zoals diclofenac, aspirine en ibuprofen. Tijdens de laatste 3 maanden van de zwangerschap.
Zwangerschap: Overleg arts
Borstvoeding: Overleg arts
Dosering: 1-4x per dag
Max.dagdosering: 4x
Leeftijd: volwassenen
Gebruiksadvies: insmeren op pijnlijke plek hand of knie

Gebruiksbeperking:
Alleen uitwendig gebruik op intacte huid. Niet met niet-occlusieve verbanden. Niet langer dan 3 weken gebruiken. Bij pijn die niet verminderd, niet langer dan 7 dagen gebruiken.

Werkzame Stoffen
Stof: diclofenac diethylamine - Hoeveelheid: 1.16 procent


Documenten
Bijsluiter (Klik om te downloaden)

Registratienummer: 31377
Registratiecode: RVG
Leverbaar: Ja

Bron: CBD
GPC: 10000855
Bewaarinstructies: Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke buitenverpakking beneden de 30 C.
Verwijder: Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.
Houdbaarheid: Na opening tube 2 jaar houdbaar. Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket na EXP staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Risicowaarschuwing: Niet gebruiken: op wonden of gerriteerde huid of bij kinderen. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Indien niet voor de handen bedoeld, dan na gebruik handen wassen. Overleg eerst met arts voor gebruik bij zwangerschap of borstvoeding.

Afleverstatus
Code: UAD
Omschrijving: Uitsluitend apotheek of drogist
Toedieningsvorm: gel

Toepassingsgebied
Lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn van knie of vingers Klik hier voor de bijsluiter

EAN(s): 8713177004819

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
184342
EAN-code
8713177004819
Inhoud
60gram
Ingrediënten
Stof: diclofenac diethylamine - Hoeveelheid: 1.16 procent
Gebruik / dosering
insmeren op pijnlijke plek hand of knie
Houdbaarheid
Na opening tube 2 jaar houdbaar. Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket na EXP staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Allergeneninformatie
Niet gebruiken bij allergie voor n van de stoffen in dit medicijn. Overgevoeligheid voor NSAIDs, zoals diclofenac, aspirine en ibuprofen. Tijdens de laatste 3 maanden van de zwangerschap.
RVG registratienummer
31377
GPC
10000855
Aanbevolen dosering
1-4x per dag
Maximale dosering
4x
Gebruiksadvies
insmeren op pijnlijke plek hand of knie
Bewaaradvies
Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke buitenverpakking beneden de 30 C.
Advies voor weggooien
Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.
Bijwerkingen en waarschuwingen
Niet gebruiken: op wonden of gerriteerde huid of bij kinderen. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Indien niet voor de handen bedoeld, dan na gebruik handen wassen. Overleg eerst met arts voor gebruik bij zwangerschap of borstvoeding. Alleen uitwendig gebruik op intacte huid. Niet met niet-occlusieve verbanden. Niet langer dan 3 weken gebruiken. Bij pijn die niet verminderd, niet langer dan 7 dagen gebruiken.
Toedingingsvorm
gel
Gebruiksindicatie
1-4x per dag
Gebruik tijdens zwangerschap
Overleg arts
Gebruik tijdens borstvoeding
Overleg arts
Gebruiksbeperking
Alleen uitwendig gebruik op intacte huid. Niet met niet-occlusieve verbanden. Niet langer dan 3 weken gebruiken. Bij pijn die niet verminderd, niet langer dan 7 dagen gebruiken.
Toepassen bij
Lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn van knie of vingers
Werkzame stof
Stof: diclofenac diethylamine - Hoeveelheid: 1.16 procent
Contra-indicaties
Niet gebruiken bij allergie voor n van de stoffen in dit medicijn. Overgevoeligheid voor NSAIDs, zoals diclofenac, aspirine en ibuprofen. Tijdens de laatste 3 maanden van de zwangerschap.

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99