Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Vita Syntheses quantenbron +4

Productomschrijving

Syntheses quantenbron +4 Syntheses quantenbron +4

Gezondheidsproduct

Essentiele energetica zijn middelen die op zuiver energetische - niet Homeopathische - basis zijn stamdengesteld in de vorm and multi bio-resonante equivalenties B.R.E>

Bio-resonsante equivalanties zijn lichaamsgelijke, procesenergerende energievormen.

Ingredienten

Aqua, alcohol 30% vol.

Gebruik

Mits niet anders voorgeschreven, opbouwen tot 1x daags 1 - 10 druppels, in te nemen met water of direct onder de tong, op een door behandelaar vastgesteld tijdstip. 

Een combinatie van energetische middelen zoals homeopathie en/of Bachbloesemtherapie, Essentiele energetica e.d. heeft vaak, indien voor hetzelfde doel ingezet, een mindere werking tot gevolg. 

Fabrikant

Vita Producten BV

Postbus 114

3890 AC  Zeewolde

Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

08-2015 EAN(s): 8711133081331