Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Vision Every Day Sun Protection Factor(spf)30 Spray

Productomschrijving

Als beste getest door de Consumentenbond Juni 2018!Om het persbericht te lezen, klik op 'Lees meer..'Langdurige, zeer waterbestendige zonbescherming tegen de schadelijke straling van de zon. De Vision producten hebben met 5 sterren de hoogst haalbare UVA-bescherming volgens de onafhankelijke UVA Star Rating van Boots.Langdurige zonbeschermingDankzij de gepatenteerde LypoDefenseTM technologie ben je met Vision langdurig* beschermd tegen schadelijke UVA- en UVB-straling.Zeer waterbestendigNa contact met water garandeert Vision nog steeds de verplichte bescherming.Voor de gevoelige huidDe zonnebrandlotions & -sprays van Vision bevatten geen parfum en geen parabenen. Dat betekent dat Vision ook zeer geschikt is voor de gevoelige (kinder)huid.*Afhankelijk van zonkracht, huidtype en beschermingsfactorFactor omschrijving- Bevat 2 hoogwaardige UVA-filters en 4 hoogwaardige UVB-filters- UVB-bescherming: SPF 30 volgens Cosmetics Europe (voorheen Colipa)- Trekt al na 20 seconden in de huid, is niet vet en plakt niet- Door dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten geadviseerd!
-Persbericht-

Zonnebrand van Vision als beste uit de test van De Consumentenbond
Onderzoek onderstreept belang keuze voor werkzame middelen

Amsterdam, 30 mei 2018 - De Consumentenbond presenteert deze week een onderzoek naar de werkzaamheid, bescherming en betrouwbaarheid van zonnebrandmiddelen. Vision Every Day Sun Protection Spray factor 30 komt hierbij als beste uit de test. Dat goede bescherming tegen de zon onmisbaar is voor de persoonlijke gezondheid, is algemeen bekend. De zonnebrand van Vision is daarvoor als meest veilig en betrouwbaar bestempeld door De Consumentenbond. Zo biedt Vision de hoogste bescherming, heeft eerlijke claims op de verpakking en is zeer waterbestendig, volgens het zorgvuldige laboratoriumonderzoek.

Verschillende zonnebrandcrémes zijn onder de loep genomen door De Consumentenbond. Zowel de bescherming die een product biedt tegen UVB-straling (SPF), als UVA-straling werd beoordeeld. Vision Every Day Sun Protection SPF 30 komt als veilig en meest betrouwbare product uit de test en biedt de beloofde factor 30. Het product biedt langdurige bescherming tegen de zon, is 100% parfumvrij, vrij van allergenen en zeer waterbestendig. Het is hiermee zeer geschikt voor de gevoelige huid.
“De producten van Vision zijn eerlijk en doen wat ze beloven. Uiteraard zijn we erg trots op de uitslag van het onderzoek. Maar wat nog belangrijker is, is dat De Consumentenbond hiermee mensen helpt om bewuster met zon en zonbescherming om te gaan. Je hebt maar één huid en die verdient een goede bescherming”, aldus Cathelien van der Marel, brandmanager bij Vision.

Het onderzoek
Onderzoekers brachten een gelijke hoeveelheid zonnebrandmiddel met factor 30 aan op verschillende testpersonen. De testpersonen werden vervolgens gedurende 15 minuten blootgesteld aan UV-stralingen, waarna de huid werd beoordeeld. Aanvullend deden de onderzoekers technische laboratoriummetingen, om de ingrediënten van de producten nader te bestuderen. Aan de hand van de verschillende resultaten, werden de zonnebrandmiddelen beoordeeld. Vele middelen blijken op basis van de test onvoldoende te scoren en een te lage bescherming te bieden. Voor Vision Every Day Sun Protection Spray factor 30 geldt dit niet en blijkt deze optimaal te beschermen.

Over Vision
De producten van Vision zijn hoogwaardige zonnebrandproducten met de unieke, gepatenteerde LypoDefenseTM technologie. Deze technologie zorgt voor langdurige bescherming tegen de zon. Vision is zeer waterbestendig, 100% parfumvrij. De Vision producten hebben met 5 sterren de hoogst haalbare UVA-bescherming volgens de onafhankelijke UVA Star Rating van Boots. Vision heeft een uitgebreid assortiment zonnebrandproducten die je huid langdurig beschermen tegen zonnestralen.EAN(s): 8713304949464

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
8713304949464
EAN-code
8713304949464
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99