Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Vicks

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Type
Geschikt vanaf
Serie
9 producten
Vicks Vaporub Crème

Vicks

Vicks helpt al meer dan 100 jaar gezinnen met het verlichten van verkoudheidssymptomen. En ze blijven dat doen in de toekomst. Vicks blijft de vertrouwde producten ontwikkelen en ontwikkeld ook nog eens nieuwe producten.

Naast het verlichten van verkoudheid en keelpijn heeft Vicks ook nog eens verschillende verfrissende aroma’s, een baby masseerzalf die lekker ruikt en nog meer! Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in het assortiment van Drogisterij.net!

Vicks Vaporub

Vicks Vaporub staat natuurlijk bekend als middel dat verkoudheid en griep verlicht. Deze crème bestaat uit verschillende vluchtige oliën en aromatische stoffen.

Als deze geïnhaleerd worden, dan worden griep en of verkoudheid verlicht. Sporters smeren het bij verkoudheid op hun borst om tijdens de wedstrijd vrij te kunnen ademen. Ook wordt Vicks Vaporub gebruikt voor het slapen gaan of bij het nemen van een bad.

Bij al deze voorbeelden komt damp vrij, door lichaamswarmte of door de warmte van een bad, waardoor de vluchtige oliën en aromatische stoffen die in Vaporub zitten beter worden geïnhaleerd en de luchtwegen dus verlicht worden.

Gebruik

Smeer een theelepel Vicks Vaporub crème op de rug en borst. Doe dit 2 tot 4 keer per dag.

Ook kunnen 1 à 2 theelepels Vicks Vaporub in een kom met heet water gedaan worden. Adem de dampen die hierbij vrijkomen 10-15 minuten in.

Vicks Neussprays

Vicks heeft ook nog eens verschillende neussprays in het assortiment. Zo heeft Vicks een neusspray die helpt verkoudheid tegen te gaan bij de eerste tekenen hiervan. Ook heeft Vicks een neusspray die helpt bij verkoudheid en helpt de neus weer vrij te maken.

Vicks Babyrub

Vicks Babyrub is een verzachtende zalf voor baby. Is bedoeld om je baby te masseren, de geur van rozemarijn en aloe vera extract in combinatie met je geruststellende aanraking helpt de baby ontspannen. Dit versterkt jullie band. Vicks Babyrub kan gebruikt worden bij baby’s van 6 maanden of ouder.

Koop Vicks bij Drogisterij.net

Daarnaast heeft Vicks nog veel meer producten. Zo zijn er bijvoorbeeld de Vicks Vapopads die heerlijke aroma’s door een ruimte verspreiden en je tot rust laten komen voor en tijdens het slapen gaan.

Ook heeft Vicks verschillende menthols. Deze verfrissende bonbons houden je adem heerlijk fris en zijn daarnaast ook nog eens lekker.

Bekijk alle Vicks producten in het assortiment van Drogisterij.net.
Bestel voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
veilig en vertrouwd!
Bestel producten van Vicks voordelig bij Drogisterij.net. Meer informatie over Vicks vind je op Vicks

Speciale aandacht voor het product: Vicks Vaporub Inhalatiezalf .

Vicks Ademvrij drop suikervrij is het best beoordeelde product
, met als laatste beoordeling: 'frisse keelpastille,gebruik dit altijd als ik erge keelpijn heb het werkt wel..' (door: Manuela)
Steeds weer nieuwe aanbiedingen van Vicks in de volgende categorieën: Thermometers, Kriebel in de keel en Hoesten/keel.