Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Scheerschuim

Wil je er weer goed geschoren uitzien en ben je op zoek naar goede scheerschuim? Dan ben je op het juiste adres. Drogisterij.net heeft een uitgebreid assortiment aan scheer producten zodat jij er weer piekfijn uit zal zien.
Lees meer
Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Doelgroep
Huidtype
Opties
Serie
41 producten

Austrlian Gold Zonnebrand

Scheerschuim

Wil je er weer goed geschoren uitzien en ben je op zoek naar goede scheerschuim? Dan ben je op het juiste adres. Drogisterij.net heeft een uitgebreid assortiment aan scheer producten zodat jij er weer piekfijn uit zal zien.

Waarom is het beter om scheerschuim te gebruiken?

Je gebruikt scheerschuim om je huid en haren te beschermen. Baardharen kunnen erg scherp en stug zijn en om dit dan vervolgens weg te scheren zonder de huid te beschadigen is een heel karwei. De huid is namelijk er zacht en kan daarom makkelijk beschadigd raken.

Hoe werkt scheerschuim?

Door scheerschuim is er minder frictie tussen de huid en het mes. Scheerschuim zorgt ervoor dat het scheermes gemakkelijker over de huid kan glijden.

Verder hydrateert scheerschuim het gezichtshaar. Hierdoor is het gemakkelijker om te scheren. Daarnaast zorgt scheerschuim er ook voor dat de huid weer zacht en fris aanvoelt na het scheren.

Welke scheerschuim moet je kopen?

Bij scheerschuim is het belangrijk dat het scheerschuim stabiel is en lang vochtig blijft. Er zijn verschillende variaties van scheerschuim.

Het is het beste om chemicaliën zoveel mogelijk te vermijden. Chemicaliën zorgen er namelijk voor dat de huid uitdroogt. Alcohol is ook iets dat je wilt vermijden, alcohol kan er namelijk voor zorgen dat je huid gaat schilferen. Ook zorgt het voor een droge huid.

Zo is er geparfumeerd scheerschuim, waardoor je lekker gaat ruiken. Als je last hebt van een gevoelige huid kun je beter een neutraal scheerschuim gebruiken. Hierbij kun je dan ook nog het beste ook kiezen voor een scheercrème. Als je dik en stug gezichtshaar hebt is dit ook een aanrader.

Vrouwen die hun lichaam scheren kunnen ook beter een gevoelig scheerschuim nemen. Dit omdat er onder andere verschil zit in de dikte van de vrouwen en de mannen hoornlaag. De hoornlaag van mannen is namelijk 24% dikker dan de huid van vrouwen.

Hoe gebruik je scheerschuim?

Maak eerst het gezicht goed nat. Pak vervolgens de spuitbus en verdeel het scheerschuim over het gezicht. Scheer vervolgens alle haren weg en spoel daarna het schuim weer van je gezicht. Voilà, je ziet er weer verzorgd uit, die dames mogen wel uitkijken.

Koop Scheerschuim Online

Dus wil jij een verzorgde huid? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Wanneer je voor 22:00 uur besteld, heb je de bestelling de volgend dag al in huis. Bestel daarom veilig en vertrouwd op drogisterij.net. Altijd scherpe aanbiedingen.

Bestverkochte producten:

  1. Gillette Series Scheerschuim Gevoelige Huid
  2. Gillette Basic Scheerschuim Gevoelige Huid
  3. Gillette Basic Scheerschuim Regular 300ml
  4. Vergulde Hand Scheerschuim
  5. Gillette Basic Scheerschuim Regular 200ml